Life

10 alimente care măresc productivitatea la locul de muncă

today24 octombrie 2023

Fundal

Productivitatea la locul de muncă nu depinde doar de auto-conducere, multitasking sau gândire critică, ci este extrem de legată de dieta ta. Știai că ceea ce mănânci îți poate crește sau reduce performanța la locul de muncă? Dacă ți-e vreodată foame în mijlocul unei sarcini de serviciu sau dacă mergi undeva pentru pauza de prânz, asigură-te că vei consuma unele dintre aceste 10 alimente care măresc productivitatea la locul de muncă. Te vei reîmprospăta, vei fi mulțumit și gata să-ți asumi orice proiecte vin.

1. Avocado

2. Fructe de pădure

3. Banane

4. Morcovi

5. Ciocolată neagră

6. Ouă

7. Nuci

8. Spanac

9. Somon

10. Semințe de floarea soarelui

 

În cazul în care te întrebi dacă se includ și băuturile, cele mai bune pentru a crește productivitatea la job sunt: cafeaua, ceaiul verde și apa.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

15 copii sportivi vor pleca într-o tabără susținută de Ecoaqua

Începând din acest an, compania Ecoaqua S.A. cu sprijinul Consiliului Județean Călărași a inițiat un proiect numit „Prima tabără„. Acest proiect vizează pentru început organizarea unei tabere centralizate cu un regulament strict în care 15 copii de la diferite structuri sportive din orașul nostru vor avea posibilitatea să ajungă într-o tabără, pentru prima dată, într-un cadru organizat. Această tabără pentru cei 15 sportivi, aleși de la diferite structuri sportive (atletism, […]

today24 octombrie 2023

0%