Administrație

15 copii sportivi vor pleca într-o tabără susținută de Ecoaqua

today24 octombrie 2023

Fundal

Începând din acest an, compania Ecoaqua S.A. cu sprijinul Consiliului Județean Călărași a inițiat un proiect numit „Prima tabără„. Acest proiect vizează pentru început organizarea unei tabere centralizate cu un regulament strict în care 15 copii de la diferite structuri sportive din orașul nostru vor avea posibilitatea să ajungă într-o tabără, pentru prima dată, într-un cadru organizat.

Această tabără pentru cei 15 sportivi, aleși de la diferite structuri sportive (atletism, lupte-libere, handbal, box, baseball) este o tabără de aventură, dedicată copiilor care vor petrece o săptămână din vacanța programată în perioada 28 octombrie – 5 noiembrie într-un mod inedit și interactiv, în mijlocul naturii.

Sunt pregătite drumeții accesibile, la care se adaugă multe activități care stimulează aptitudinile copiilor de socializare și capacitățile de adaptare la situații noi. Programul de tabară se va desfășura într-o atmosferă prietenească și relaxantă cu plecare de pe 28 octombrie până pe 3 noiembrie, într-un cadru natural deosebit, în satul de vacanță Vârtop – Arieșeni, județul Alba la Pensiunea Skipass, este comunicatul transmis de Ecoaqua.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

O nouă stradă din Călărași a devenit cu sens unic

Începând de ieri, 23 octombrie, conform proiectului aprobat în ședința de lucru a Comisiei pentru Siguranța Circulației din Municipiul Călărași din 28 septembrie 2023, s-a instituit SENS UNIC pe strada Lalelelor (zona Liceului Tehnologic Dan Mateescu, Ambulanța Călărași, blocurile M2, M4, M8, M9, M10, M11, M14 și M15). Direcțiile de mers vor fi după cum urmează: Intrare dinspre strada Știrbei Vodă (între blocurile M2 și M9) Două ieșiri înspre strada […]

today24 octombrie 2023

0%