Administrație

18 beneficiari de ajutor social prestează muncă în folosul comunității la Spații Verzi

today12 iunie 2023

Fundal

Direcția de Asistență Socială, din subordinea Primăriei Municipiului Călărași, informează că, potrivit Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, 18 beneficiari de ajutor social, apți de muncă, au fost repartizați la Serviciul Public Pavaje Spații Verzi, pentru a presta, în luna iunie, un anumit număr de ore de muncă.

Orele fluctuează, în funcție de venitul minim încasat (între 9 și 29 de ore/lună).

De asemenea, beneficiarii serviciilor Cantinei de Ajutor Social prestează un număr de 40 de ore /lună, conform HCL nr. 138/2004.

Astfel, în luna iunie a acestui an, efectuează muncă în folosul comunității un număr de 11 persoane adulte, acestea fiind repartizate la Administrația Cimitirelor, conform HCL nr. 48/2023 privind aprobarea planului de acțiuni și de lucrări de interes local pentru 2023.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

20 de copii sunt beneficiarii Centrului de Zi pentru Copiii cu Dizabilități

Centrul de Zi pentru Copiii cu Dizabilități, din subordinea Direcției de Asistență Socială Călărași, oferă servicii de recuperare/reabilitare unui număr de 20 de copii, cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani, care dețin certificat de încadrare în grad de handicap. Capacitatea serviciului social este, conform licenței de funcționare, de 20 de beneficiari, la momentul actual fiind ocupate toate locurile. Contractul de acordare a serviciilor sociale se încheie pe o […]

today12 iunie 2023

0%