Administrație

O farmacie și doi agenți economici au fost amendați de polițiștii locali

today4 iulie 2023

Fundal

Polițiștii locali ai Direcției Control Comercial și Protecția Mediului au depistat, în data de 30 iunie, în timp ce patrulau pe Bulevardul Republicii, o cantitate foarte mare de deșeuri reciclabile, respectiv cutii și ambalaje din carton abandonate lângă pubelele de colectare a gunoiului menajer (platforma de la intersecția cu strada Doina și platforma de lângă fostul Ostrovit S.A.).

În urma verificărilor efectuate la fața locului, au fost identificați trei agenți economici din municipiul Călărași, din care doi retaileri economici și o farmacie, de la care proveneau cutiile și ambalajele din carton. Fiecare dintre aceștia a fost sancționat de către polițiștii locali cu amendă de 50.000 de lei. Direcția Control Comercial și Protecția Mediului vor continua să efectueze ample acțiuni de verificare în zonele predispuse aruncării gunoaielor din municipiul Călărași, inclusiv la ieșirile din oraș și pe terenurile virane.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

17 câini au fost capturați de pe străzile orașului

Serviciul Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași transmite ca in perioada 26-30 iunie a capturat de pe strazi un numar 17 caini. Acestia au fost ridicati din urmatoarele zone: varianta Nord, str Sloboziei, Hotel Poem, mal Jirlău, str Grivița, ADR SUD Muntenia, Fabrica de Pal și Brico Depot. Calarasenii pot sesiza prezenta cainilor pe domeniul public la numarul 0371/069.701, numar disponibil 24 din 24, 7 zile din 7.

today4 iulie 2023

0%