Life

2023: Anul iepurelui de apă

today9 ianuarie 2023

Fundal

Pe 22 ianuarie ne vom lua rămas bun de la Anul Tigrului și vom intra în Noul An chinezesc cu un alt animal: Iepurele. Zodiacul chinezesc este un ciclu repetat de 12 ani în care fiecare an este reprezentat de un animal și de calitățile sale. Poate vă întrebați la ce ne putem aștepta în acest ciclu!

În povestea despre originea zodiacului, toate animalele care aveau să devină animale zodiacale trebuiau să alerge peste un râu larg. Iepurele a trecut râul sărind de la o piatră la alta într-un mod agil. La jumătatea drumului, iepurele părea să piardă cursa, dar a avut norocul să apuce un buștean plutitor care l-a dus la țărm pe locul al patrulea. Acesta este motivul pentru care, în cultura chineză, iepurele este cunoscut a fi cel mai norocos dintre toate cele douăsprezece animale.

Oamenii născuți într-un an Iepure (1951, 1963, 1975, 1987, 1999 sau 2011, 2023) sunt considerați a fi vigilenți, spirituali, inovatori și ingenioși, precum și prietenoși, buni la inimă și muncitori din greu atunci când este nevoie pentru a-și urmări scopurile. Datorită inteligenței și aptitudinilor lor, se pot aștepta la cariere mai bune. Iepurii au, de asemenea, un bun simț al artei și excelează în activități creative precum pictura, caligrafia, gătitul și cusutul. Iepurii au caracteristica unică de a aștepta un moment oportun și apoi de a trece în acțiune.

Există, de asemenea, cinci elemente ciclice (lemn, foc, pământ, metal și apă) asociate cu animalul zodiacal și 2023 se întâmplă să fie un an iepure de apă (deoarece anul trecut a fost un an Tigru de apă.) Oamenii născuți în Anul iepurelui afișează caracteristici unice, inclusiv a fi blând, prietenos și versatil. Cu toate acestea, persoanele cu semnul elementului de apă pot fi percepute cu voință slabă sau lipsite de principii.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Prințul Harry despre Regina Consoartă: „Este periculoasă”

Cel de-al doilea interviu important al Ducelui de Sussex pentru a-și promova memoriile, Spare, a fost difuzat în SUA duminică seară. Prințul Harry a discutat cu Anderson Cooper la 60 Minutes de la CBS, acesta a vorbit în despre relația cu fratele său, Prințul William, și cu mama vitregă, Regina Consoartă Camilla și a explicat de ce s-a referit la ea ca fiind „periculoasă”. Vorbind despre relația sa cu fratele […]

today9 ianuarie 2023

0%