Actual

26 de bilete au mai rămas disponibile la piesa de teatru „Dă-i bătaie”

today20 ianuarie 2023

Fundal

26 de bilete au mai rămas disponibile la piesa de teatru „Dă-i bătaie”, a anunțat Centrul Județean de Cultură si Creație Călărași. Piesa se va juca pe 7 februarie, la ora 19:00, în Sala Barbu Știrbei.

Distribuția reunește șapte actori-vedetă, pentru prima dată în același spectacol: Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, Diana Roman, Medeea Marinescu, Șerban Pavlu și Andi Vasluianu. O lume construită de sus până jos din aparențe și care se devoa-lează în ciocnirea din studioul de televiziune, unde măștile încep să cadă. Iar finalul aduce cu el o răsturnare de situație, care îngheață zâmbetul pe buze.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Județean Călărași este liderul unui traseu de cicloturism EuroVelo

Președintele Consiliului Județean (CJ) Călărași, Vasile Iliuță, a prezentat, ieri, 19 ianuarie 2023, în cadrul unei conferințe de presă, proiectele care vor fi finanțate prin fonduri europene, dar și pe cele depuse la Compania Națională de Investiții, care vor fi derulate prin diverse programe naționale. Prin PNRR, pe Componenta Valul Renovării, CJ Călărași va reabilita mai multe instituții. Printre acestea se numără: Muzeul Dunării de Jos Călărași, corpurile F,G,H ale […]

today20 ianuarie 2023

0%