Administrație

30 de persoane din Mănăstirea vor beneficia de formare profesională în domeniul construcțiilor

today16 mai 2023

Fundal

Sâmbăta, 13 mai, s-a deschis sesiunea de formare a grupului țintă pentru ocupatia “Lucrator in structuri pentru constructii” în localitatea Manastirea, județul Călărași. Vor participa la aceste cursuri, 30 de beneficiari, persoane de etnie romă, aflate în căutarea unui loc de muncă.

Demersul este realizat prin proiectul “AL-IN Acţiuni Localizate şi Incluziune în comunităţi rome din judeţul Călăraşi, cod PN1012”, în scopul inserției acestora pe piața forței de munca și evitarea situațiilor de excluziune socială și marginalizare, anunță Consiliul Județean Călărași.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Regulile de obținere a unui loc de parcare de domiciliu în Călărași au fost simplificate

Consilierii locali au aprobat, în data de 27 aprilie, Regulamentul de atribuire/licitație a locurilor de parcare pentru folosință, în parcările de domiciliu/reședință din municipiul Călărași. Noul regulament aduce o serie de modificări, menite să simplifice condițiile de eligibilitate ale solicitanților. Prin acest mod, ne-am propus creşterea gradului de ocupare a locurilor de parcare de domiciliu. De asemenea, prin acest regulament, vom răspunde cerințelor cetățenilor de a facilita accesul în vederea […]

today16 mai 2023

0%