Administrație

32 de câini au fost adoptați pe parcursul lunii mai

today14 iunie 2023

Fundal

Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân, din subordinea Primăriei Municipiului Călărași a capturat în luna mai de pe domeniul public, 51 de câini, din care 32 au fost adoptați. Totodată, s-a organizat un târg de adopții a câinilor fără stăpân la Școala Gimnazială “Mircea Vodă”, când s-au adoptat 4 câini.

“Ne-am propus să organizăm, periodic, târguri de adopții în scopul promovării câinilor din adăpost, pentru a-și găsi o familie iubitoare. Obiectivele acestui an sunt de a organiza și în lunile septembrie- octombrie, târguri de adopții, iar în noul an școlar să mergem cu prezentări de responsabilizare și informare privind obligațiile deținătorilor de câini” – a declarat dr. Ilie Tîlpeanu, directorul Serviciului Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân Călărași.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Celebrități care promovează veganismul

Veganismul a fost odată considerat o mișcare marginală, dar acum este un curent, datorită celebrităților. Inspirați de preocupările de mediu și etice, oameni din toate categoriile sociale adoptă o dietă pe bază de plante. Atingând audiențe de milioane prin intermediul rețelelor sociale, numărul de vedete vegane este tot mai mare. Este oficial, Hollywood devine vegan! Billie Eilish Billie Eilis a fost crescută vegetarian înainte de a deveni vegană și își […]

today14 iunie 2023

0%