Administrație

32 de câini au fost adoptați pe parcursul lunii mai

today14 iunie 2023

Fundal

Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân, din subordinea Primăriei Municipiului Călărași a capturat în luna mai de pe domeniul public, 51 de câini, din care 32 au fost adoptați. Totodată, s-a organizat un târg de adopții a câinilor fără stăpân la Școala Gimnazială “Mircea Vodă”, când s-au adoptat 4 câini.

“Ne-am propus să organizăm, periodic, târguri de adopții în scopul promovării câinilor din adăpost, pentru a-și găsi o familie iubitoare. Obiectivele acestui an sunt de a organiza și în lunile septembrie- octombrie, târguri de adopții, iar în noul an școlar să mergem cu prezentări de responsabilizare și informare privind obligațiile deținătorilor de câini” – a declarat dr. Ilie Tîlpeanu, directorul Serviciului Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân Călărași.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Începe construirea creșei în Cartierul de Tineri. A fost predat amplasamentul

Municipiul Călăraşi a semnat Procesul verbal de predare-primire a amplasamentului şi a bornelor de repere cu antreprenorul Ovi Arhitecture&Engineering SRL Bucureşti, în prezenţa achizitorului C.N.I. S.A. Bucureşti, pentru realizarea obiectivului de investiţii „Construire Creșă Medie în Cartierul de tineri, prel Sloboziei, nr 70 B, municipiul Călărași”, din cadrul Programului Guvernamental de construire creșe noi „Sf. Ana”. Valoarea totală a proiectului este de 16.640.271,92 lei (TVA inclusă). Unitatea de învăţământ va […]

today13 iunie 2023

0%