Administrație

38 de elevi din Călărași vor primi timp de un an bursă de merit din partea Consiliului Județean și a societății Ecoaqua

today10 iulie 2023

Fundal

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a premiat 38 de elevi care au obținut medii de zece. Consiliul Județean Călărași prin Ecoaqua Călărași a oferit burse de merit pentru liceenii din municipiul nostru. Prin această primă acțiune se vor pune bazele unei inițiative menite să sprijine activitatea celor mai buni elevi cu rezultate deosebite. Liceenii din municipiul Călărași cu rezultate de excepție la școală, vor beneficia începând din acest an de BURSE DE MERIT oferite de Operatorul regional de apă și de canalizare, Ecoaqua S.A.

Inițial, proiectul Ecoaqua susținut de Consiliul Județean a vizat acordarea a 10 burse de merit dar rezultatele excelente ale elevilor care au obținut medii de 10 a determinat inițiatorul să suplimenteze bugetul și s-a ajuns la 38 de burse. Fiecare elev va primi o bursă în valoare de 1.000 de lei, lunar timp de un an de zile.

„Implicarea noastră în educație este o investiție pe termen lung în viitorul întregii comunități. Misiunea noastră, a administrației publice, este aceea de a susține procesul educațional și de a sprijini copiii dornici de performanță în parcursul lor. Ţin să-i felicit public atât pe aceşti elevi minunaţi, cât şi pe profesorii care i-au pregătit, pe părinţi şi pe toţi cei care îi susţin”, – a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ricky Martin divorțează de soțul lui după 6 ani de căsnicie

Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează. Cuplul a anunțat joi că a renunțat după șase ani de căsnicie – dar sunt încă angajați în „creșterea în comun” a copiilor lor. „De ceva timp, ne-am gândit să ne transformăm relația și, după o analiză atentă, am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri – păstrând și onorând ceea ce am experimentat ca cuplu, toți […]

today7 iulie 2023

0%