Neobișnuit

388 de persoane au îmbrăcat cozi de sirenă pentru a depăși un record mondial

today3 iunie 2022

Fundal

Organizatorii unei încercări de record mondial Guinness în Marea Britanie au declarat că la începutul acestei luni, (iunie 2022) 388 de persoane au îmbrăcat cozi de sirenă pentru a doborî cu succes recordul pentru cea mai mare adunare de sirene din lume.

Pauline Barker, fondatoarea grupului Devon and Cornwall Wild Swimming, a declarat că numărul oficial de la Mermaid Challenge 2022 de la Tinside Lido din Plymouth a fost de 388, depășind obiectivul de 301 stabilit de Guinness World Records.

Participanții au fost obligați să fie îmbrăcați în pește de la brâu în jos, cu costume de baie, topuri de bikini sau la pieptul gol, în cazul bărbaților. Dovezile încercării de record sunt transmise Guinness World Records pentru recunoaștere oficială.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Sindicatul ECOAQUA S.A Călărași a obținut creșteri salariale pentru angajații firmei de furnizare a apei

Sindicatul ECOAQUA S.A Călărași a reușit să obțină, în urma negocierilor, creșteri salariale pentru angajații cu salarii sub 2300 lei, potrivit canalsud.ro. Maricel Cosmîncă, liderul de sindicat spune că discuțiile cu directorul Ecoaqua S.A.,Eduard Grama, sunt favorabile pentru lucrătorii care au condiții grele de muncă. Maricel Cosmîncă: “Ecoaqua S.A. Călărași are peste 500 de salariați, inclusiv sucursalele Olteniția și Urziceni. Dezvoltarea instrastructurii operatorului de furnizare a serviciilor de apă-canal sunt […]

today3 iunie 2022

0%