Life

4 semne zodiacale care iubesc mâncarea

today7 iulie 2023

Fundal

Ești genul căruia îi place să mănânce? Trăiești pentru a mânca în loc să fie invers? Când ești la un eveniment social, primele lucruri care îți vin în minte sunt mâncarea și băutura? Când te gândești la asta profund, s-ar putea să fii prea lacom, dar acesta este un mod dur de a te descrie. Pur și simplu îți place mâncarea – ești un gurmand!

Cine sunt cei mai mari iubitori de mâncare ai zodiacului? Ce au în comun semnele gastronomice între ele? Acestea sunt semnele zodiacale care iubesc mâncarea conform Astrologiei.

1. Taur

Taurul este semnul care găsește securitate în orice. Bărbații și femeile care s-au născut sub semnul taurului sunt atrași de lucruri pe care le pot simți, atinge și, ei bine, le pot mânca. Și acesta este cel mai mare motiv pentru care taurii iubesc mâncarea. Cu toate acestea, oricât de mult le place să mănânce, sunt totuși pretențioși, deoarece vor mânca doar alimente extrem de delicioase, încă ceva, le place să fie serviți la timp. Taurilor nu le place să încerce lucruri noi. Sunt cei mai confortabili când vine vorba de rutină.

2. Balanță

Balanțele iubesc mâncarea delicioasă la fel ca Taurul. De asemenea, apreciază mâncarea de înaltă calitate și gastronomia în general. Vor mânca ce vor și când vor. Da, semnul de aer poate fi impulsiv.

Acest lucru ar putea însemna că dacă doresc să mănânce micul dejun la ora cinei, o vor face. De asemenea, sunt tentate să ia gustări la miezul nopții. Fără o rutină de fitness adecvată pentru a contracara acest comportament impulsiv, unele Balanțe pot fi predispuse la creșterea taliei.

3. Pești

Peștii iubesc mâncarea nesănătoasă și sunt deschiși să încerce chestii noi. Ei apelează la mâncare atunci când sunt foarte deprimați sau dezamăgiți de ceva care a mers prost. Asta înseamnă că pot termina chiar și un tort dacă sunt supărați.

4. Leu

Leilor le place să mănânce fast-food. De asemenea, sunt atrași de mâncăruri scumpe, de aceea caută să fie în compania celor care frecventează restaurante de un nivel înalt.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale reprezintă una dintre prioritățile primarului Marius Dulce

Modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale reprezintă una dintre prioritățile primarului Marius Dulce. Astfel, din 2021 și până în prezent, au fost reabilitate 3 artere importante din municipiul nostru, asigurând condiții bune de siguranță și confort pentru traficul auto dar și pietonal. Este vorba de străzile Plevna (1.964 metri) în 2021, Rahova (1.848 metri) în 2022 și respectiv Viitor (1.676 metri) în 2023. În total: 5.488 metri. Suprafața carosabilă asfaltată: 42.501 […]

today7 iulie 2023

0%