Life

4 semne zodiacale care iubesc pisicile

today8 august 2023

Fundal

Îți plac animalele? Preferi ca prietenul tău blănos să aibă un simț al umorului? Dacă da, probabil că ești un iubitor de pisici. Potrivit unui studiu din 2016 de la Universitatea din Texas, pisicile tind să fie mai „creative, filozofice sau netradiționale” în comparație cu câinii. Din păcate, „netradițional” este adesea luat într-un mod derogatoriu cu tropul „doamnei pisicii nebune”. Ar putea exista și un motiv astrologic pentru care preferi să ai pisici ca însoțitori.

Iată lista semnelor zodiacale iubitoare de pisici

1. Capricorn

Ca și pisicile, Capricornul este condus de planeta Saturn. (Da, toate animalele au o planetă conducătoare!) Saturn este planeta limitelor structurii și responsabilităților. Pisicile nu renunță la afecțiune cu ușurință și, de obicei, trebuie să ne dovedim valoarea înainte de a le îmbrățișa în timp ce ne uităm la televizor. Capricornii sunt complet fascinați de animalul lor de companie.

2. Vărsător

Vărsătorul este zodia care are, fără îndoială, cea mai mare personalitate de pisică. De asemenea, conduși de Saturn, Vărsătorii pot fi distanți, excentrici și au reputația de a fi oarecum limitați în afecțiunile lor, însă nu și cu animalul lor. Vărsătorul reprezintă partea aeriană (sau socială) a lui Saturn. Vărsătorii își tratează pisicile ca pe orice alt prieten. Vărsătorul apreciază faptul că pisicile știu că dragostea necesită diferență și separare. Spațiul este cheia.

3. Fecioara

Pisicile sunt conduse de Saturn – cea mai îndepărtată planetă de Pământ care poate fi încă văzută cu ochiul liber. Pisicile le mențin pe fecioare umile, drăgăstoase și iubitoare. De asemenea, feciorele iubesc cât de fotogenice sunt pisicile lor, uneori preferând chiar să împărtășească fotografii cu animalul lor de companie în detrimentul unui selfie. Acum știi că asta este dragostea adevărată!

4. Pești

Peștii sunt adesea considerați ca fiind cel mai răcoros semn al zodiacului. Deci, desigur, Peștii preferă animalele de companie care necesită întreținere redusă. Peștii, ca și pisicile, sunt foarte mândri de întreținerea lor personală și petrec mult timp (și bani) în plus pentru îngrijirea de sine. Proprietarii de pisici sunt genul care îi hrănesc cu cele mai bogate alimente umede, petrec ore întregi în fiecare zi periându-le blana.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Tot mai multe parcări de domiciliu se amenajează în municipiul Călărași

În mai puțin de o lună și jumătate s-a reușit reamenajarea parcării de domiciliu aferentă blocurilor N32 și N33 unde vor rezulta în jur de 20 de locuri de parcare după ce se va realiza și marcajul, a anunțat primarul Marius Dulce. S-a lucrat și la reabilitarea căilor de acces. Lucrătorii primăriei rămân în zonă întrucât ieri s-au demarat și lucrările de reabilitare a aleilor de acces la blocurile N34 […]

today8 august 2023

0%