Life

4 semne zodiacale cu tendințe hipocondre

today9 august 2023

Fundal

Te poate influența zodiacul să fii hipocondru? Zodiacul ne definește personalitățile și ne influențează modul în care gândim și ne comportăm.

1. Fecioară

Fecioara are tendința de a fi autocompătimitoare. Tot ceea ce li se întâmplă din punct de vedere al sănătății este mare lucru. Ele merg la medic pentru orice lucru, chiar și pentru cele imaginare. Acesta este unul dintre motivele pentru care sunt obsedate că au nevoie de asigurare medicală sau îngrijire.

2. Pești

Chiar dacă Peștii se compătimesc, în același timp, ei se și sacrifică. Asta înseamnă că, deși cred că ceva ar putea fi în neregulă cu ei, ei încearcă să-și scoată asta din minte. În final, ideilor lor nu-i lasă se se odihnească crezând că au ceva grav, deși, poate și-au rupt o unghie.

3. Rac

Racii pot fi foarte dramatici și pot fi obsedați de ideea că o boală mortală este aproape. Nu contează faptul că se simt perfect – în orice moment, totul se poate schimba. Știrile despre decese prin gripă, viruși transmiși de țânțari sau alimente contaminate cu salmonella – îi conving că sunt pe cale să fie următoarea victimă.

4. Balanta

În ciuda pozitivități, Balanța are o latură fragilă, credulă și înfricoșată, care le hrănește hipocondria. Balanțele sunt puternic manipulatoare și uneori își vor folosi simptomele bolii – reale sau imaginare – pentru a obține ceea ce își doresc.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Activitatea Poliției Locale în luna iulie

Poliția Locală Călărași desfășoară, zilnic, acțiuni în sistem integrat, în colaborare cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean, cu scopul de a asigura ordinea și liniștea publică, pe raza municipiului nostru. În luna iulie 2023, polițiștii Direcției Ordine Publică și Circulație pe Drumuri Publice au patrulat, pentru menținerea curățeniei, mai ales în zona platformelor de gunoi, depistarea persoanelor care aruncă gunoi în alte locuri și a celor care caută prin deșeurile […]

today9 august 2023

0%