Life

40 de ani de la lansarea albumului „Thriller” a lui Michael Jackson

today17 mai 2022

Fundal

Anul acesta se va sărbători cea de-a 40-a aniversare a clasicului „Thriller” al lui Michael Jackson, cel mai bine vândut album din toate timpurile, odată cu lansarea pe 18 noiembrie a lui „Thriller 40”: un CD dublu, alcătuit din albumul original și un al doilea disc „plin de surprize pentru fani, inclusiv piese nelansate la care Michael a lucrat pentru albumul „Thriller”,” conform anunțului, care vine în urma a 10 nominalizări la Tony pentru „MJ the Musical”.

În cea de-a 112-a săptămână în clasamentul albumelor Billboard, „Thriller” a devenit primul titlu care a fost certificat de 20 de ori cu platină de către RIAA ( 30 octombrie 1984). Șapte piese de pe album au devenit single-uri în Top 10, iar trei, „Beat It”, „Billie Jean” și „Thriller”, au ajuns pe locul 1. „Thriller” a fost primul album din istorie care a petrecut fiecare dintre primele 80 de săptămâni în Top 10 al topului albumelor, o performanță atinsă doar de un alt album în cele aproape patru decenii.

În S.U.A., Walmart va avea o versiune exclusivă a albumului original „Thriller” cu o copertă alternativă pentru cea de-a 40-a aniversare, în timp ce Target va avea o versiune exclusivă a albumului original cu un covor de vinil comemorativ „Thriller 40”.

Mai multe activități sunt planificate în onoarea albumului, care a câștigat opt ​​premii Grammy, a petrecut peste 500 de săptămâni în topul albumelor Billboard și a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume de la lansarea sa pe 30 noiembrie 1982.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primăria comunei Vîlcelele a depus două proiecte pe programul național de investiții “Anghel Saligny”

Primăria comunei Vîlcelele a depus, pe Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, două proiecte: unul pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și canalizare, iar altul pentru asfaltarea drumurilor interioare din localitate. Edilul localității, Ionel Tatu, a declarat, pentru Canal SUD, că primăria va depune proiecte și pe Planul Național de Redresare și Reziliență. La acest moment, reprezentanții UAT Vîlcelele sunt în discuții cu consultantul, în vederea depunerii acestor proiecte. “Avem două […]

today16 mai 2022

0%