Life

5 actrițe care refuză să se dezbrace pe ecran

today19 decembrie 2022

Fundal

Se așteaptă ca actorii să se dedice în totalitate în rolurile lor, mulți dintre ei își pun în joc nu doar inima și sufletul, ci și trupurile. Cu toate acestea, pentru un număr tot mai mare de staruri, ele trag linie cu privire la cât de departe vor ajunge și pentru cine.

Keira Knightley

Keira Knightley a apărut goală în scene de sex în câteva dintre filmele ei, dar a adăugat recent o clauză de interzicere a nudității la contractul ei. În timpul unui episod din podcastul „Chanel Connects”, actrița a vorbit despre cum, după ce are copii, nu este dispusă să facă scene nud sau de sex.

Knightley a spus că înțelege valoarea acelor scene de sex, dar a adăugat: „Sunt prea vanitoasă, am trecut prin două nașteri și aș prefera să nu stau în fața unui grup de bărbați goi”.

Reese Witherspoon

Cel mai bine cunoscută pentru rolul ei ca Elle Woods din „Legally Blonde” (2001), ea este clară cu privire la nuditatea în fața camerei. „Dacă actrițele își scot hainele, nu se apreciază”, a spus ea pentru Glamour UK. „Sunt uluită de câte actrițe fac asta”.

Sarah Jessica Parker

Actrița „Sex and the City” avea o clauză de interzicere a nudității în contract. Sarah a spus că este o persoană modestă, care nu este mândră de cum arată. „Și nu ai putea să mă plătești suficient pentru ca cineva să pretindă că sunt eu făcând o scenă goală. Niciun corp nu se dublează, asta face parte din contractul meu”, a adăugat ea.

Mila Kunis

Dacă credeai că ai văzut fundul Milei Kunis în „Friends with Benefits” (2011), ești pe cale să fii dezamăgit. Actrița a spus: „Am arătat sânii din lateral și m-am gândit că nu pot să dau totul dintr-o dată”, a explicat ea. „Voi arăta bucăți mici ici și colo.”

Hilary Duff

Hilary Duff și-a început cariera de actorie pe Disney Channel și este cunoscută și pentru imaginea ei destul de curată. Ea a declarat: „Dacă fac un film, vreau să fiu eu însumi. Nu vreau să-mi dau topul sau altceva. În Statele Unite, se pare că este tendința să împlinești 18 sau 19 ani și apoi să-ți scoți cămașa și să faci ceva nebunesc.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Fiul lui Rihanna și A$AP Rocky și-a făcut debutul pe rețelele sociale

„Hacked”, a glumit Rihanna cu un clip TikTok sâmbătă. În realitate, ea își arăta fiul în vârstă de șapte luni publicului. Numele tinerei vedete din rețelele de socializare nu a fost încă dezvăluit. Este primul copil pentru ambii părinți, a cărui relație a fost confirmată pentru prima dată la sfârșitul anului 2020. Clipul de 45 de secunde îl arată pe tânăr chicotind într-un scaun de mașină. Între mișcări, Rihanna este […]

today19 decembrie 2022

0%