Life

5 lucruri care te fac fericit în fiecare zi

today29 septembrie 2023

Fundal

1. Adoptă o atitudine pozitivă

Pentru aproape orice se întâmplă în viață, există o latură pozitivă. Antrenează-ți mintea să caute și să observă mai mult acea parte decât cea negativă. Oamenii pozitivi atrag în viața lor lucruri, evenimente și oameni pozitivi.

2. Fii recunoscător

Sărbătorește lucrurile mărețe pe care le ai în viața ta. Fii recunoscător pentru ceea ce ai și îmbrățișează cine ești cu dragoste și înțelegere. A fi recunoscător nu se oprește la alți oameni și la forțele externe, ci și la forțele tale interne. Învață cum să comunici într-un mod care să le arate celor din jur aprecierea și recunoștința pe care o simți că îi ai în viața ta.

3. Intră în zona sigură

A fi concentrat pe lucruri importante tot timpul vă poate răpi plăcerea de a face lucruri distractive fără alt scop decât plăcerea pură. Găsește-ți echilibrul între a face lucruri importante și lucruri distractive. Rețineți că ambele vă pot pune în zonă safe când timpul pare să dispară.

4. Fă-ți timp să te relaxezi

Există în această lume ambele extreme: oameni nebuni și total leneși; nici unul nu pare să fie fericit. Cel nebun nu se oprește niciodată, iar cel leneș ajunge în apatie. Fii la mijloc. Faceți parte din acel grup de oameni care urmăresc succesul și amintiți-vă să respirați între ele.

Găsiți timp pentru a vă relaxa și a vă calma mintea; este cel mai bun mod de a-ți menține mintea în prezent și de a observa cât de uimitoare este viața ta.

5. Construiește amintiri

Oamenii fericiți își construiesc amintiri. Nu permite ca zilele tale să se simtă și să arate la fel. Fiecare zi din viața ta care trece neobservată îți poate da sentimentul trist că nu ai trăit.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Primăria Călărași îmbunătățește platforma Avansis.online

Primăria Călărași transmite că până la data de 2 octombrie platforma Avansis.online va beneficia de upgrade tehnologic și ca atare va funcționa cu intermitențe. Cu ajutorul noii platforme Avansis.online, serviciile primăriei se îmbunătățesc pentru cetățeni asigurând o interacțiune mai rapidă și mai ușoară. Astfel, cetățenii vor beneficia de operațiuni ONLINE: de comunicare directă cu Primăria, plata oricăror impozite și taxe, cereri, stadiu și documente inclusiv petiții, ce rămân în istoricul […]

today29 septembrie 2023

0%