Life

5 moduri de a-l face să se îndrăgostească de tine

today18 august 2023

Fundal

A te îndrăgosti nu este un sentiment întâmplător, copleșitor, pe care îl vezi în filme. Este implicată știința reală. Indiferent dacă încă nu l-ai găsit pe cel predestinat sau poate l-ai găsit, dar vrei să reînviați dragostea, iată câteva strategii științifice ușoare.

Menține contactul vizual. Potrivit Business Insider, experții au descoperit că oamenii care sunt îndrăgostiți mențin un contact vizual constant în 75 la sută din timp când se angajează într-o conversație. De ce? Este simplu: intimitatea se intensifică între oamenii care se concentrează unul pe celălalt.

Fii un bun ascultător. Să fii auzit este o nevoie înnăscută pe care toată lumea o are; ne place când oamenii arată interes pentru cine suntem și pentru nevoile și experiențele noastre, au spus experții. Deci nu vorbi despre tine. Ascultă-l cu atenție și pari îngrijorată, chiar.

Dă-i validare. Fă-ți partenerul să se simtă un învingător, indiferent dacă asta este în cariera lui, prietenii, responsabilitățile de zi cu zi sau în dormitor, chiar nu contează, atâta timp cât o faci. Dacă nu o faci, pot apărea probleme, deoarece 48% dintre cuplurile eșuate spun că au simțit o lipsă de apreciere în relația lor. Chiar și atunci când nu face ceva bine, spune-i cât de uimitor este. S-ar putea să primești un compliment în schimb.

Zâmbește. Nu numai că te face mai atractiv și mai captivant, dar oamenii vor să fie alături de oameni fericiți. Pur si simplu, zâmbește chiar și atunci când partenerul este supărat, s-ar putea să-l faci să-și schimbe dispoziția.

Atinge-l mai mult. Ar putea duce la mai multă satisfacție în relație, spun experții. Atingerea mărește sentimentul de confort și nivelul de intimitate dintre cupluri.

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Celebrități care își regretă tatuajele

Știm cu toții că atunci când vine vorba de a-ți face un tatuaj, este destul de ușor să iei o decizie proastă. O mulțime de celebrități au căzut și ele în această capcană. Unele și-au tatuat numele iubitului, în timp ce altele au făcut lucruri prostești care erau considerate cool la acea vreme. Din păcate, trebuie să trăim mult timp cu consecințele deciziilor noastre, mai ales cu tatuajele. Angelina Jolie […]

today18 august 2023

0%