Life

5 motive pentru care ar trebui să ai un acvariu acasă

today26 ianuarie 2022

Fundal

Iubitorii de animale includ adesea un acvariu undeva în spațiul lor de locuit, deoarece are multe beneficii decorative, dar și pentru sănătate. Poți alege peștele de apă dulce sau de apă sărată, broaște acvatice sau țestoase.

Unde plasezi un acvariu

Acvariile trebuie amplasate acolo unde pot fi admirate. Atunci când sunt amplasate în zonele principale de locuit, cum ar fi o cameră de familie, o sufragerie sau o zonă de luat masa, chiar și vizitatorii pot profita de prezența lor.

Beneficiile acvariului

Cele legate de sănătate sunt printre cele mai surprinzătoare. Există motive întemeiate pentru care mulți medici și cabinete stomatologice le includ în sălile de așteptare ca fiind relaxante:

1. Controlează tensiunea arterială și ritmul cardiac

Sănătatea este bogăție. Este demonstrat științific că un acvariu de pește te ajută să fii mai calm. Persoanele care petrec mai mult timp cu un acvariu își pot controla tensiunea arterială și ritmul cardiac.

2. Îmbunătățirea comportamentului

Comportamentul tău este identitatea ta. Un acvariu te poate ajuta să îți controlezi furia în fața oamenilor. Peștii de acvariu rămân mereu liniștiți, în același timp și tu poți învăța să fii liniștit.

3. Te învață să-ți asumi mai multă responsabilitate

Întreținerea unui acvariu nu este ușoară. Un acvariu te învață despre responsabilitate. De asemenea, te învață cum să întreții peștii în acvariu. Trebuie să curăți acvariul, de asemenea trebuie să oferi mâncare la momentul potrivit. Te face mai responsabil în viața ta reală.

4. Pentru un somn mai bun

Corpul nostru este prea obosit după munca de o zi de muncă. Un acvariu oferă un somn minunat noaptea. Sunetul unui rezervor de pești, plantele, pietrele și peștii înotând împreună ne pot reconstrui energia pierdută și ne pot oferi un somn grozav noaptea.

5. Păstrați acvariul ca hobby

În viețile noastre ocupate, nu avem timp pentru un hobby. Dar păstrarea unui acvariu este un hobby grozav. Poți colecta mulți pești, din specii neobișnuite.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cum îți poți petrece timpul în aeroportul din Instanbul? Simplu…dormind

Aeroportul din Istanbul are mai nou cabine de dormit pe care le puteți închiria pentru a trage un pui de somn. Acest aeroport oferă o modalitate excelentă de a vă  odihni dacă aveți o escală lungă: cocon de dormit. Aeroportul a instalat 25 de mini cabine de dormit pentru pasagerii care doresc să se odihnească înainte, după sau între zboruri. Călătorii pot închiria un dormitor pentru 6 EUR/oră între 7:00 […]

today26 ianuarie 2022

0%