Life

5 semne zodiacale care mint cu ușurință

today27 septembrie 2023

Fundal

Nu există om care să nu spună o minciună măcar o dată în viață, în există 5 semne zodiacale care cel mai probabil nu spun niciodată adevărul.

Scorpion

Fiind cel mai manipulator și înșelător semn, nu este tocmai o știre de ultimă oră că, atunci când vine vorba de minciună, Scorpionul excelează în moduri în care niciun alt semn nu le poate întrece.

Scorpionul este atât de bun la mințit, încât chiar și lui îi este greu să distingă realitatea de ficțiune după un timp.

Gemeni

În timp ce Gemenii nu vor fi niciodată la fel de înșelători ca Scorpionul, când vine vorba de manipulare și minciuni, cu siguranță au un talent pentru asta. Dar, la fel ca și Scorpionul, oamenii știu că Gemenii sunt mincinoși. Gemenii au înclinație pentru minciună, chiar și atunci când adevărul este ușor de spus, dar și de acceptat.

Pești

Peștii mint pentru a obține ceea ce își doresc. Cu capacitatea lor intuitivă, Peștii știu exact ce minciuni să spună și cum să le împacheteze pentru a obține ceea ce își doresc în orice situație.

Balanță

Balanța minte pentru a scăpa de necazuri, minte pentru a se face plăcută și pentru a obține ceea ce își dorește. Practic, ea minte mereu.

Indecizia lor le face dificilă evidența minciunilor, așa că de cele mai multe ori se dau singure de gol.

Rac

Da, Racul este un mincinos absolut, dar spre deosebire de celelalte semne de pe această listă de până acum, minciunile lor nu sunt menite să rănească sau să obțină ceea ce își doresc.

Când vine vorba de minciunile Racului, este mai mult despre exagerare și incapacitatea lor de a vedea versiunea adevărată a evenimentelor.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Noaptea Bibliotecilor, în Călărași

Biblioteca Județeană Călărași organizează în data de 29 septembrie începând cu ora 18.00 evenimentul " Noaptea Bibliotecilor" atât la sediul central, cât și la Filiala "Orizont". În cadrul evenimentului, la Sediul central, veți mai găsi: Stand cu vânzare de carte- Ed. Curtea Veche Stand – Donează o carte și primești un permis de intrare la bibliotecă De vorbă cu bibliotecarul...la un ceai! Stand info- Centrul de prevenire, evaluare și consiliere […]

today27 septembrie 2023

0%