Life

5 semne zodiacale obsedate de dulciuri

today3 august 2023

Fundal

Ai apetit pentru alimente gustoase, cum ar fi înghețată sau clătite? Știai că există unele preferințe în materie de mâncare care sunt asociate cu semnele zodiacale?

Dulciurile sunt ceva care ne dictează starea de spirit, iar un zodiac gurmand nu va spune niciodată că renunță la alimentele preferate. Ciocolata, prăjiturile și alte dulciuri spun mai multe despre personalitatea ta decât ai crede tu.

Berbec

Când vine vorba de a gusta arome exotice și de a experimenta diverse produse alimentare, atunci probabil că ești Berbec sută la sută. Motivul pentru care poate fi menționat în această listă de zodii pofticioase este doar din cauza pasiunii lor pentru mâncare, a poftelor mari și a curiozității. Cel mai mult preferă dulciuri. La prânz probabil că preferă chec, înghețată și ciocolată.

Taur

Urmează în lista noastră de zodii ca iubitori de mâncare, taurii. În ciuda dragostei lor pentru mâncare, sunt niște pretențioși și se răsfață doar cu dulciuri delicioase. Aceștia preferă baclavaua, amandinele și clătitele cu ciocolată.

Rac

Un Rac nu este un semn zodiacal deosebit de gurmand, dar dulciurile îl ajută să se calmeze în situații stresante. Racii sunt iubitori de biscuiți cu ciocolată, prăjituri cu lapte de cocos sau prăjituri cu lapte de caju.

Leu

După cum știm, Leului îi place să mănânce în restaurante elegante, dar nu doar pentru confort, el are și o dragoste reală pentru mâncare sofisticată. Leii tânjesc după deserturi de înaltă calitate și scumpe. Vor alege întotdeauna mouse-urile fine.

Fecioară

Fecioarele sunt semnele zodiacale gastronomice supreme care își găsesc confortul absolut în mâncare. Ele preferă fursecuri cu fistic, biscuiți sau prăjituri cu ciocolată.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primăria Municipiului Călărași continuă seria tratamentelor de combaterea a țânțarilor

Primăria Municipiului Călărași continuă seria tratamentelor de combaterea a țânțarilor. Astfel, în perioada 8-11 august 2023 se vor efectua, pe domeniul public al orașului, tratamente terestre de combatere a țânțarilor și a căpușelor, dar și tratamente avio pentru înlăturarea larvelor de țânțari și a țânțarilor adulți. Tratamentele terestre se vor efectua în intervalul orar 20:30-05:00, iar cele avio, în intervalul orar 06:00-11:00, în funcție de condițiile atmosferice, fiind posibilă prelungirea […]

today3 august 2023

0%