Life

5 semne zodiacale obsedate de putere

today31 iulie 2023

Fundal

Cu toții vrem să fim puternici și să putem cuceri lumea într-o zi. Micile noastre ciudățenii și trăsături de personalitate ne fac ceea ce suntem. Iar puterea este ceva care vine din determinare, autoritate și sensibilitate.

Leu

Leii sunt lideri născuți. Oamenii din acest semn nu pot fi îmblânziți. Sunt feroce și știu exact cum să facă lumea să danseze la comanda lor. De asemenea, sunt foarte populari datorită abilităților lor de gândire rapidă. Sunt, de asemenea, foarte generoși.

Capricorn

Ei sunt întotdeauna pregătiți pentru ce e mai rău. Sunt unii dintre cei mai muncitori oameni și sunt, de asemenea, motivați. Ei nu se dărâmă fizic sau emoțional și sunt pregătiți să dea totul pentru a-și atinge obiectivele și ambițiile. Sunt extrem de eficienți în ceea ce fac.

Scorpion

Sunt de succes, puternici și tenace. Cea mai distinctivă trăsătură a lor este că sunt rău intenționați și știu exact cum să controleze oamenii pentru a obține ceea ce își doresc. Asta îi face foarte puternici. Când își pun mintea la ceva, devin de neoprit.

Taur

Ei sunt foarte puternici din punct de vedere emoțional. Ei cunosc prețul iubirii, confortului și căldurii și sunt gata să lupte pentru a le obține. Aceste lucruri îi fac un adversar demn pentru oricine i se pune în calea unui Taur. Ei vor fi mereu acolo pentru cei apropiați pentru a-i ajuta în momente de suferință.

Berbec

Sunt creativi, dinamici și înflăcărați. Când sunt interesați de ceva, trec la afaceri. Sunt puternici în felul lor; ei știu exact ce îi fac să fie cea mai importantă figură dintre toți și, prin urmare, nu se vor opri până când nu vor obține ceea ce își doresc. Sunt adevărați cuceritori.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

30 de câini au fost capturați de pe domeniul public, zilele trecute

Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân, din subordinea Primăriei Municipiului Călărași a capturat în perioada 17- 28 iulie de pe domeniul public, 30 de câini. Aceștia au fost capturați din următoare zone: str Locomotivei, fabrica de Pal, cartier Obor, str Independenței, str Rozelor bld Republicii, Varianta Nord și parc Dumbrava. Călărășenii pot sesiza prezenta câinilor pe domeniul public la numărul 0371/069.701, număr disponibil 24 din 24, 7 zile din […]

today31 iulie 2023

0%