Fiecare semn zodiacal are atât trăsături pozitive, cât și negative, dar unele sunt descrise ca fiind negative, ceea ce nu este neapărat un lucru rău.

Semnele de apă și de pământ sunt considerate negative, semnele de apă Rac, Scorpion și Pești fiind pasive, iar semnele de pământ Taur, Fecioară și Capricorn receptive. Acestea tind să fie mai introvertite și mai receptive la influențele exterioare, spre deosebire de semnele zodiacale pozitive, care sunt mai deschise, mai expresive.

Scorpion – orice mic impuls declanşează izbucniri dacă se acumulează emoţii negative

Nativii în Scorpion au sentimente intense. Sunt momente în care întâmpină dificultăți în a le controla. Emoțiile lor sunt puternice şi, atunci când au o suferinţă de ordin emoţional, orice detaliu poate declanșa o răbufnire. Energia lor negativă devine evidentă pentru oricine din jurul lor din cauza schimbărilor de dispoziție pe care le ai și a incapacităţii lor de a rămâne calmi atunci când totul le pare că merge prost.

Capricorn – energia negativă face dificilă receptarea nevoilor celorlalţi

Atunci când cei născuţi sub semnul Capricorn găsesc interacțiunea cu ceilalţi foarte obositoare și dificilă, tind să le transmită energie negativă. Acest lucru se datorează faptului că sunt atât de cuprinşi de propriile lor nemulţumiri și de sentimente negative, încât nu mai găsesc puterea de a fi atenţi la nevoile şi sensibilităţile lor.

Rac – emoţiile negative afectează încrederea şi autoaprecierea

În cazul nativilor în zodia Rac, energia lor negativă este direcţionată asupra lor, pentru că au tendința de a crede că nu merită să li se întâmple şi lucruri bune. Ajung să se întrebe dacă vor fi vreodată fericiți sau vor avea succes. Când eliberează energia negativă, pun la îndoială acțiunile pe care le-au întreprins în trecut.

Peşti – energia negativă provoacă detaşarea prelungită de ceilalţi

Dacă se simt cuprinși de sentimente negative, nativii în Peşti tind să limiteze interacțiunile cu cei dragi şi să se însingureze. Nu este neapărat o reacţie nepotrivită, dar dacă izolarea se prelungeşte o perioadă prea lungă de timp, ajunge să fie nesănătoasă.

Fecioară – relaţiile sunt afectate de criticile dure cauzate de emoţiile negative

Cei născuţi sub semnul Fecioară tind să fie nu doar critici cu ceilalţi, ci şi autocritici. Prin urmare, când acumulează mai multă energie negativă, atenţia lor se poate îndreapta asupra tuturor detaliilor care îi pun pe ceilalţi într-o lumină proastă. Ajung să fie hipercritici, ceea ce nu este bine nici pentru ei, nici pentru cei dragi, mai ales că le pot afecta relaţiile cu aceştia.Best Website with Crack Program:

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Mâine începe Hora Mare

Mâine începe Hora Mare. Festivalul Internațional de Folclor se desfășoară în perioada 12  - 16 august. Spectatorii sunt așteptați pe Stadionul Ion Comșa, începând cu ora 19.00. Intrarea este liberă. Pe 12 august va avea loc parada portului popular, în zona Orizont. La această ediție vor fi prezente ansambluri din Turcia, Georgia, Irak și Mexic dar și artiștii - Ovidiu Homorodean și formația Rapsodia din Arad-12 august, Georgiana Lobonț pe […]

today11 august 2023

Post comments (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

0%