Life

5 zodii care iubesc farsele

today5 septembrie 2023

Fundal

Există 5 semne zodiacale în astrologie, care sunt cei mai mari farsori. Le place să facă farse prietenilor și familiei lor.

Săgetător

Săgetătorii sunt cei mai amuzanți oameni cărora le place mereu să facă glume și să-i facă pe alții să râdă. Sunt iubitori de distracție care nu vor rata șansa de a le face glume prietenilor. Deci, când vine vorba de a fi un farsor, Săgetătorul va fi întotdeauna în fruntea listei.

Leu

Leii sunt îndrăzneți, iubesc distracția și viața de petrecere. Lor le place să fie în centrul atenției. De asemenea, le place să facă farse prietenilor tot timpul, deoarece au un bun simț al umorului.

Gemeni

Când vine vorba de a face farse, nu putem rata Gemenii. Ei sunt sufletul petrecerii care vor mereu să facă lucruri interesante și distractive, deoarece urăsc să se plictisească. Și dacă acest lucru necesită să le facă o farsă prietenilor, ei nu se vor gândi de două ori.

Vărsător

Vărsătorilor le place să glumească cu zâmbetul pe față. Așadar, le este ușor să le facă o farsă altora. Stilul lor de a exterioriza este distractiv, grimasele spun totul.

Berbec

Berbecii sunt îndrăzneți, curajoși și care își asumă riscuri. Pe aceștia nu îi deranjează să planifice ceva măreț pentru o farsă de zile mari.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Se construiesc 90 de locuințe pentru tineri

Consilierii locali ai municipiului Călărași au aprobat, în ședința din data de 31 august 2023, indicatorii tehnico-economici ai proiectului intitulat “Construirea de locuințe nZEB plus pentru tineri- Cartier Tineri”. Prin această investiție, se vor construi 90 de unități locative de tip nZEB, respectiv 15 module de tipul parter+1 etaj+mansardă, eficiente din punct de vedere energetic, în vederea îmbunătățirii condițiilor de locuire pentru tinerii care provin din comunități și grupuri vulnerabile. […]

today5 septembrie 2023

0%