Life

5 zodii care trăiesc prea mult în trecut

today12 octombrie 2023

Fundal

Toată lumea știe că există persoane care nu se pot opri să aducă în discuție „vremurile bune” și se opresc constant asupra trecutului.

Ei compară mereu viața de acum cu ceea ce a fost în trecut.

Ei tind să rămână de amintiri și merg întotdeauna cu ceea ce a funcționat cândva pentru ei.

1. Berbec

Berbecul a găsit în trecut anumite lucruri care să funcționeze pentru ei și de aceea procedează la fel și în prezent chiar dacă nu este ok. Ei au încredere în prieteniile formate în trecut și refuză să-și facă altele, pentru că nu au încredere. Asta pentru că Berbecul locuiește în trecut.

2. Gemeni

Acest semn al zodiacului are amintiri atât de frumoase despre trecut în care ei cred că a fost mai frumos decât este astăzi. Gemenii au tendința de a diviniza trecutul, îmbunătățind amintirile mai mult decât s-au petrecut de fapt. De multe ori, veți găsi o persoană din Gemeni râzând, retrăind o amintire grozavă „reinventată” a unui trecut fictiv care îi face fericiți.

3. Pești

Peștii trăiesc după standarde trecute, create în trecutul lor îndepărtat. Fie că a fost ceva ce li s-a întâmplat în copilărie sau ceva care a avut loc acum câteva săptămâni, toate lucrurile sunt comparate, indiferent de ce se mai întâmplă. Peștii vor pierde propria lor petrecere de naștere, deoarece vor fi prea ocupați să-și amintească cât de grozave au fost petrecerile trecute.

4. Fecioara

Nu este ceva neobișnuit faptul că Fecioara preferă trecutul, în detrimentul prezentului, asta pentru că ele găsesc confort în trecut. În plus, trecutul nu poate fi contestat, deoarece Fecioarelor nu le place să fie trase la răspundere pentru acțiunile lor.

5. Rac

Oricât de bună este situația prezentă, Racul nu poate trăi în momentul de față și se va întoarce mereu mental înapoi în trecut, unde ei, din anumite motive, se simt în siguranță și confortabil.

Dacă sunt mulțumiți de momentul prezent, acesta va fi adus în discuție mult timp de acum înainte.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Fuego va concerta de sărbători la Călărași

Fuego va concerta de sărbători la Călărași. În data de 6 decembrie, acesta va cânta în Sala ”Barbu Știrbei”, de la ora 19:00. Astfel, va ajunge și în orasul nostru, alături de band-ul său, cu surprize, noutăți, cu emoții, veselie și bună dispoziție și cu cele mai apreciate cântece care l-au făcut celebru în perioada sărbătorilor. În stilul său caracteristic, Paul Surugiu propune publicului o serie întreagă de trăiri, surprize, […]

today12 octombrie 2023

0%