Life

5 zodii care nu se gândesc deloc înainte de a spune ceva

today6 septembrie 2023

Fundal

În diagrama astrologică, 5 semne zodiacale nu se gândesc de două ori înainte de a spune sau de a face ceva. S-ar putea să nu aibă intenții rele, dar uneori îi pot răni pe alții.

Berbec

Oamenii Berbec sunt impulsivi și le place să-și asume riscuri. Adesea spun o mulțime de lucruri înainte de a se gândi pentru care posibil să regrete mai târziu. Au o personalitate de foc și sunt îndrăzneți. Deci, ei pot spune cu ușurință lucruri înainte de a se gândi.

Gemeni

Gemenii sunt oameni lipsiți de griji care gândesc mai puțin în timp ce vorbesc. Ei fac deseori promisiuni altora, înainte de a se gândi dacă le pot îndeplini.

Săgetător

Săgetătorii sunt oameni care pot spune orice. Acest lucru se poate face fără nicio intenție, dar oamenii sensibili pot fi răniți de asta. Deci, săgetătorii ar trebui să facă glume puțin gândite.

Vărsător

Vărsătorii nu se gândesc niciodată de două ori înainte de a spune sau de a face ceva. Le pasă de oameni și vor să-i ajute. Deci, când spun ceva, o fac din îngrijorare. Dar cuvintele lor ar putea fi interpretate greșit de către alții și care pot fi răniți. Vărsătorii nu au nicio intenție să te rănească.

Pești

Pestii nu sunt buni la luarea deciziilor. Deci, ei pot spune orice fără să se gândească și e posibil să fie o decizie greșită. Din această cauză, s-ar putea să nu fie un lider bun. Uneori spun prostii fără să se gândească pentru a reduce tensiunea provocată.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

A început asfaltarea străzilor din Cartierul Mircea Vodă

Ieri, a început asfaltarea străzilor Digului (tronsonul cuprins între Strada Grădiștea și Strada Pescăruș) și Ciocârliei, din Cartierul Mircea Vodă. Lucrările fac parte din proiectul „Modernizare străzi în Cartierul Mircea Vodă, Lot 2”, finanțat prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Amintim că, investiția vizează modernizarea următoarelor străzi, în lungime totală de 8.157,38 de metri: G-ral Constantin Pantazi (463,57 m; Aleea Canalului (231,68 m); Prel. Luceafărului (454, 36 m); Pescăruș […]

today6 septembrie 2023

0%