Life

50 Cent o atacă din nou pe „bunica” Madonna: „Ca o fecioară la 64 de ani”

today10 noiembrie 2022

Fundal

50 Cent a reaprins cearta cu Madonna criticând postările sale seducătoare pe rețelele sociale recente. Rapperul „Candy Shop”, al cărui nume real este Curtis James Jackson III, a postat o captură de ecran a unei povești care vorbește despre cel mai recent TikTok al Madonnei, în care s-a uitat în cameră și a rostit versurile piesei lui Keem „Vent”.

Titlul scriitorului spunea că Madonna folosea „muzică rap pentru influență” și a numit-o „patetică” și „deranjantă”. „👀V-am spus că bunica șic era pe tauri! ca o virgină la 64 de ani LOL”, 50 Cent, 47 de ani, a subtitrat captura de ecran. Regina pop, în vârstă de 64 de ani, nu a răspuns încă la discuția care face referire la hitul ei consacrat „Like A Virgin”.

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Shakira și copiii ei se mută la Miami

Shakira și fiii ei se mută la Miami acum că ea și tatăl lor, Gerard Piqué, nu mai sunt împreună. Fostul cuplu a anunțat, într-o declarație comună, marți, că a ajuns la un acord de custodia asupra fiilor lor, Milan, în vârstă de 9 ani, și Sasha, în vârstă de 7 ani. „Am semnat un acord de custodie”, au declarat aceștia pentru TMZ. „Singurul nostru obiectiv este să oferim copiilor […]

today10 noiembrie 2022

0%