Administrație

50 de câini au fost capturați de pe domeniul public, în luna iunie

today14 iulie 2023

Fundal

Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân, din subordinea Primăriei Municipiului Călărași a capturat în luna iunie de pe domeniul public, 50 de câini, din care 28 au fost adoptați. Totodată, s-a organizat un târg de adopții a câinilor fără stăpân în cadrului Complexului de Agrement Dumbrava, când s-au adoptat 5 câini.

Cei 50 de câini au fost capturați din următoare zone: str Pescăruș, str București, Blocuri IMC, str Zefirului, Varianta Nord, Parc Jirlău, 2 Moldovei, Stadion, 10 Nivele, Cartierul rezidențial, Hotel poem, mal Jirlău, str Grivița, str Sloboziei, ADR Sud Muntenia, Brico Depot și fabrica de Pal.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Aeroporturi unice în lume

Dacă ești un pasionat de călătorii, sunt șanse să fi trecut prin mai multe aeroporturi în viața ta, iar unele ies în evidență mai mult decât altele. Unele au facilități uimitoare, în timp ce altele se mândresc cu un design unic completat de o colecție unică de lucrări de artă. Unii oameni călătoresc doar pentru a vedea aeroporturile unice ale lumii. Aeroportul Internațional Ibrahim Nasir Este cunoscut sub numele de […]

today13 iulie 2023

0%