Actual

50 de copii au fost în vizită la ECOAQUA

today14 martie 2023

Fundal

Ieri, un grup de 50 de copii au fost în vizită la ECOAQUA S.A. În cadrul proiectului „Școala Altfel”, elevii clasei pregătitoare C și cei ai clasei A I-a C – Școala Gimnazială Mircea Vodă au fost curioși să vadă cum și de unde ajunge apa în casele lor. Astfel, după ce au vizitat dispeceratul unde au fost întâmpinați de Petronel Birjaru – șef dispecer, micuții au ajuns în incinta Stației de tratare, acolo unde apa trece prin toate metodele chimice de tratare astfel încât să poată deveni potabilă.

Aici, le-a răspuns la întrebări și le-a explicat pe înțelesul lor, Maria Bratu laborant în cadrul acestui compartiment. Însoțiți de cadrele didactice Aurelia Pețu și Mihaela Cojocaru, elevii s-au bucurat de o nouă și inedită experiență, dar și cu unele cunoștințe învățate „pe viu” despre procesul diversificat prin care trece apa ce ajunge în locuințele călărășenilor.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Megan Fox a renunțat la inelul de logodnă pe fondul dramei cu MGK

Megan Fox a renunțat la inelul de logodnă pentru o seară singură, pe fondul dramei cu logodnicul ei Machine Gun Kelly. Actrița, în vârstă de 36 de ani, a pozat pentru fotograful Cibelle Levi, la evenimentul Vanity Fair de la Oscar, duminică seara, la Los Angeles. Fox a uimit într-o rochie Miss Sohee, combinată cu bijuterii strălucitoare de la Mouwad, stilată de Maeve Reilly. O sursă a spus în exclusivitate […]

today14 martie 2023

0%