Actual

56 de tineri din toată țara vor urca pe scena festivalului “FLORI DE MAI”

today12 mai 2023

Fundal

Mai sunt doar două săptămâni până la festivalul concurs “FLORI DE MAI”, care se va desfășura în perioada 25-28 Mai, la Călărași. 56 de copii și tineri din toată țara vor evolua pe scena festivalului care se va desfășura pe stadionul Ion Comșa din Călărași.

Conducerea Centrului Județean de Cultură și Creație a pregătit numeroase surprize, atât invitaților, cât și publicului care va asista la acest eveniment. În prima seară pe scenă va urca Smiley, în a doua seară – Iuliana Beregoi, în a treia– The Motans, iar în ultima zi, Loredana îi va încânta pe călărășeni.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Ieri a început asfaltarea străzilor din cartierul Mircea Vodă

Ieri a început asfaltarea străzilor din cartierul Mircea Vodă, a anunțat primarul Marius Dulce. Lucrările care vizează modernizarea trotuarelor şi a părţii carosabile au debutat cu strada Pescăruș. Lucrările de reabilitare, în cuantum de 18.774.548 de lei, sunt finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Investiţia vizează modernizarea următoarelor străzi, în lungime totală de 8.157,38 metri: G-ral Constantin Pantazi, Aleea Canalului, Prel. Luceafărului, Pescăruş, Luceafărului, Macului, Muşeţelului, Ciocârliei, Digului, […]

today12 mai 2023

0%