Actual

58 de participanți s-au înscris la Concursul de interpretare și creație literară Mihai Eminescu

today12 ianuarie 2023

Fundal

58 de participanți s-au înscris la Concursul de interpretare și creație literară Mihai Eminescu – ediția I, organizat de primăria municipiului Călărași. Ei reprezintă licee și colegii din municipiul nostru: Mihai Eminescu, Danubius, Sandu Aldea, Barbu Știrbei, Ștefan Bănulescu.

De asemenea, participă în concurs și reprezentanți ai unor școli gimnaziale: Carol I, Mihai Viteazul, Nicolae Titulescu. Cei înscriși sunt invitați să participe la festivitatea de premiere, care va avea loc vineri, 13 ianuarie, la sala de ședințe a Primăriei Municipiului Călărași, începând cu ora 13:00. Câștigătorii locului I vor primi câte 500 lei, la categoriile poezie, proză și eseu, cei de pe locul II, aceleași categorii, vor fi premiați cu câte 400 lei, iar cei de pe locul III vor primi câte 300 de lei. Vor exista și două premii speciale a câte 300 lei fiecare.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Expoziții, momente muzicale și recitaluri vor avea loc la Biblioteca Județeană de Ziua Națională a Culturii

Ziua Culturii Naționale și aniversarea a 173 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu sunt sărbătorite la Biblioteca Județeană Călărași printr-o serie de evenimente și expoziții speciale. Vineri, 13 ianuarie 2023 și luni, 16 ianuarie, vor avea loc expoziții, momente muzicale, recitaluri, jocuri de rol, vânători de comori eminesciene și alte activități culturale organizate în parteneriat cu Grădinița cu Program Normal Prâslea, Școala Gimnazială ” Carol I ” Călărași, […]

today12 ianuarie 2023

0%