Administrație

65 de utilaje de iarnă sunt pregătite să acționeze pe străzile municipiului Călărași

today21 decembrie 2022

Fundal

În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local municipal Călăraşi, din 29 noiembrie, a fost adoptat Programul de acțiune pentru activitățile de curățare și transport al zăpezii de pe căile publice și de menținere în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț pe raza municipiului Călărași pentru iarna 2022 – 2023.

Prin intermediul acestui program, Primăria Municipiului Călărași își propune: asigurarea condițiilor de circulație rutieră la intrările în oraș; pe arterele de legătură între cartiere și străzile pe care se desfășoară circulația mijloacelor de transport în comun; asigurarea accesului la spitale, stații salvare, policlinici, școli, grădinițe, creșe, piețe, inspectoratul de poliție, pompieri, garaje și capete de linii ale mijloacelor de transport în comun, stații PECO; asigurarea circulației pietonale. Sunt pregătite să acţioneze 65 de utilaje, potrivit primăriei Călărași.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Billie Eilish a susținut un concert la aniversarea de 21 de ani

Billie Eilish are oficial 21 de ani. Cântăreața și-a marcat ziua de naștere în cel mai bun mod în care știe, cântând pe scena din orașul ei natal, Los Angeles. Deși are sute de spectacole în acest moment, cel mai recent spectacol a fost deosebit de special, deoarece și-a sărbătorit ziua alături de apropiații ei. Lui Billie i s-au alăturat familia, precum și noul iubit Jesse Rutherford, din faima Sweater […]

today20 decembrie 2022

0%