Life

7 reguli bizare pe care asistenții Arianei Grande trebuie să le respecte

today31 octombrie 2022

Fundal

Ariana Grande este una dintre cele mai de succes cântărețe a cărei carieră a început când avea doar 15 ani. Ea a vândut peste 85 de milioane de discuri și este câștigătoarea a numeroase premii. Cu toate acestea, în ciuda talentului ei incontestabil și a rezultatelor obținute, ea nu are o reputație foarte bună. Vedeta are numeroase reguli și cerințe pe care pe angajații ei trebuie să le respecte, așa că mulți o consideră răsfățată și arogantă.

1. Ea insistă să fie purtată pe brațe

Când este obosită, Ariana cere ca personalul ei să o care în brațe

Regulă este că trebuie să o poarte, literalmente ca pe un bebeluș, când nu are chef să meargă. Ea a spus că nu vrea ca picioarele ei prețioase să lovească podeaua, a spus o sursă apropiată cântăreței după ce a fost văzută purtată pe brațe de asistenți după ce a filmat un videoclip în 2014.

2. Asistenții trebuie să o urmeze cu o sticlă de apă

Ariana nu vrea să rămână însetată nici măcar o clipă, așa că își pune asistenții să poarte o sticlă de apă după ea.

Ea s-a comportat chiar ca o adevărată divă la „Premiile pentru adolescenți BBC 1” în 2014, când a avut alături un asistent care a urmat-o cu o sticlă de apă și un pai. Și de îndată ce îi era puțin sete, țipa – APA! Avea la dispoziție. La un moment dat, apa era prea caldă pentru gustul ei, așa că a scuipat-o – a declarat o sursă apropiată cântăreței pentru revista Star.

3. Pentru ea trebuie preparate doar alimente pe bază de legume

Din moment ce Ariana a decis să-și înlocuiască dieta cu una pe bază de legume, asistenții ei trebuie să pregătească doar astfel de mese.

Sunt ferm convinsă că mănânc numai alimente pe bază de plante care pot prelungi viața și te pot face o persoană mai fericită. Este greu să mănânci undeva afară, dar mă țin de ceea ce știu – legume, fructe și salată – a spus ea pentru The Mirror.

4. Trebuie să aibă mereu la îndemână căpșuni

Pe lângă faptul ca restul alimentației ei este pe bază de legume, Ariana își doreste să aibă la dispozitie în orice moment căpsunile, pentru că sunt mâncarea ei preferată. Toți membrii personalului care se ocupă de meniul ei pregătesc căpșuni ca parte a meselor ei. Ea însăși a recunoscut că, din ce își amintește, mănâncă cel puțin cinci pe zi.

5. Angajații au grijă de animalele ei de companie

Ariana este o mare iubitoare de animale și are numeroși câini ca animale de companie. Îi sunt foarte dragi, așa că pentru ea este important ca oamenii care lucrează pentru ea să îi trateze corect. Când a vizitat Glasgow în urmă cu trei ani, ea a cerut ca și câinii ei să călătorească în Irlanda.

Câinii, cărora le-a fost repartizată o cameră separată în apartamentul cu două camere, au fost îngrijiți de un îngrijitor în timpul șederii lor. Pe lângă faptul că primeau în mod regulat biscuiți personalizați pentru câini în formă de os și aveau așternut de blană, ei au primit chiar și gulere din tartan – a declarat o sursă pentru The Sun.

6. Își arată întotdeauna doar partea stângă a feței în fața camerei

Ori de câte ori este în fața camerei, Ariana cere ca doar partea stângă a feței să fie fotografiată. În 2014, după cum scria news.com.au, ea trebuia să aibă mai multe înregistrări în Australia, dar în cele din urmă acestea au fost anulate. Și se presupune că motivul ar fi fost că în timpul filmărilor, fotografii au fost nevoiți să facă poze doar laturii pe care cântăreața o ascunde mereu. Când și-a dat seama că nu-i pot satisface cerințele, a anulat filmările.

7. Insistă să fie fotografiată doar sub anumite lumini

Într-un caz, antrenorul Arianei a renunțat și a dezvăluit cât de dificil a fost să lucreze cu cântăreața. El a confirmat la acea vreme că, pe lângă faptul că îi permite să fie fotografiată doar partea stângă, Ariana insistă ca fotografiile să fie făcute doar sub anumite lumini.

Fotografiile vor fi făcute doar din partea stângă, sub o anumită lumină. Este nepoliticoasă cu fanii ei. „Era atât de obsedată de părul ei, încât l-a vopsit la fiecare trei zile, iar coada ei mare este falsă”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Strada Viitor va fi finalizată în primăvara anului 2023

După o lună şi jumătate, lucrările de asfaltare a străzii Viitor sunt realizate în proporţie de 2️5% şi potrivit graficului s-ar putea finaliza în primăvara anului viitor, anunță primarul Marius Dulce. Pe tronsonul B-dul Cuza Vodă – str. 13 Decembrie, în lungime de 1.137 metri, s-a frezat întreaga suprafaţă carosabilă iar pe tronsonul B-dul Cuza Vodă – Str. Alexandru Sahia, în lungime de 550 de metri, trotuarele au fost deja […]

today31 octombrie 2022

0%