Life

7 semne că relația sentimentală te epuizează emoțional

today18 septembrie 2023

Fundal

Dedicându-ți energia unei relații care nu îți satisface nevoile, te poate face să te simți frustrat și epuizat emoțional. Când nu te simți susținut de partenerul tău, poate fi foarte dificil să comunicați și să vă oferiți reciproc dragostea pe care o meritați amândoi.

Desigur, nicio relație nu este perfectă. Fiecare cuplu este predispus la dezacord ocazional din când în când. Dar dacă te simți în mod constant stresat de fiecare dată când te gândești la partenerul tău sau dacă te simți epuizat fizic de petrecut timp cu el, este posibil ca relația ta să-ți afecteze serios sănătatea mintală.

Care sunt semnele:

Ești mereu îngrijorat de problemele partenerului

Nu ai chef să fii afectuos cu el

Simți că nu poți fi tu în preajma lui

Tânjești după timp petrecut fără el

Nu mai ești la fel de deschis cu prietenii tăi

Te simți epuizat fizic

Relația ta interferează cu alte domenii din viața ta

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

5 alimente care previn îmbătrânirea pielii

Pe măsură ce îmbătrânim, alimentele pe care le consumăm ne pot afecta foarte mult starea fizică, aspectul, calitatea vieții și riscul de îmbolnăvire. Organismul nostru se bazează pe diferiți nutrienți pentru a susține procesul natural de îmbătrânire. Unii nutrienți pot ajuta la încetinirea semnelor de îmbătrânire, cum ar fi promovarea pielii sănătoase. Este important de reținut că consumul de alimente specifice nu te va face să arăți semnificativ mai tânăr […]

today18 septembrie 2023

0%