Neobișnuit

A cheltuit 600.000 de dolari pentru a semăna cu Kim Kardashian, apoi a vrut să revină la vechea înfățișare

today25 iulie 2022

Fundal

O tânără braziliană a cheltuit aproape 600.000 de dolari pentru operații plastice pentru a arăta ca Kim Kardashian, apoi a cheltuit încă 120.000 de dolari pentru a reveni la forma ei normală.

The New York Post a raportat că Jennifer Pamplona, ​​un fost model Versace în vârstă de 29 de ani, a suferit peste 40 de intervenții chirurgicale plastice în 12 ani pentru a arăta ca Kim.

Oamenii mă asemănau cu o Kardashian și începea să devină enervant pentru mine. Am lucrat, am studiat și am fost femeie de afaceri. Am făcut totul și mă pot lăuda cu tot succesul din viața mea, dar se știe că sunt doar ca o Kardashian”, a spus Pamplona.

Prima dată când Pamplona s-a operat, avea 17 ani și a fost în 2010. Apoi a devenit rapid dependentă de operații. „Am aflat că sunt dependentă de operații și asta nu m-a făcut fericită”, recunoaște ea. „Am intrat într-un cerc vicios în care operația a adus faimă și bani, dar mi-am pierdut controlul asupra mea. A fost foarte dificil.”

De atunci, ea a găsit un chirurg în Istanbul și i-a cerut să încerce să-și recapete forma. Operația a decurs bine, dar recuperarea durează mult și Pamplona încă suferă de infecții și sângerări. Cu toate acestea, acum este convinsă că procesul a meritat.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Cel mai rapid avion de pasageri din lume poate traversa Atlanticul în 3,5 ore

Deși ultimul zbor supersonic de pasageri a avut loc în 2003, compania americană Boom Supersonic anunță că astfel de călătorii vor deveni din nou posibile în curând. Nu a existat un salt mare în aviație de zeci de ani. Aeronava Overture este revoluționară în design și va schimba fundamental modul în care gândim distanța, descrie fondatorul și CEO-ul Boom Supersonic Blake Scholl. Americanii vor să construiască un avion hipersonic de […]

today25 iulie 2022

0%