Neobișnuit

A cheltuit 600.000 de dolari pentru a semăna cu Kim Kardashian, apoi a vrut să revină la vechea înfățișare

today25 iulie 2022

Fundal

O tânără braziliană a cheltuit aproape 600.000 de dolari pentru operații plastice pentru a arăta ca Kim Kardashian, apoi a cheltuit încă 120.000 de dolari pentru a reveni la forma ei normală.

The New York Post a raportat că Jennifer Pamplona, ​​un fost model Versace în vârstă de 29 de ani, a suferit peste 40 de intervenții chirurgicale plastice în 12 ani pentru a arăta ca Kim.

Oamenii mă asemănau cu o Kardashian și începea să devină enervant pentru mine. Am lucrat, am studiat și am fost femeie de afaceri. Am făcut totul și mă pot lăuda cu tot succesul din viața mea, dar se știe că sunt doar ca o Kardashian”, a spus Pamplona.

Prima dată când Pamplona s-a operat, avea 17 ani și a fost în 2010. Apoi a devenit rapid dependentă de operații. „Am aflat că sunt dependentă de operații și asta nu m-a făcut fericită”, recunoaște ea. „Am intrat într-un cerc vicios în care operația a adus faimă și bani, dar mi-am pierdut controlul asupra mea. A fost foarte dificil.”

De atunci, ea a găsit un chirurg în Istanbul și i-a cerut să încerce să-și recapete forma. Operația a decurs bine, dar recuperarea durează mult și Pamplona încă suferă de infecții și sângerări. Cu toate acestea, acum este convinsă că procesul a meritat.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Japonia bate recordul de viteză a internetului, ajungând la 319 terabiți pe secundă

Japonia a anunțat că o echipă de ingineri din cadrul grupului de cercetare al Institutului Național de Tehnologia Informației și Comunicațiilor (NICT) a atins o viteză record a internetului de 319 Terabiți pe secundă (Tb/s), dublând recordul mondial anterior. Recordul mondial anterior pentru viteza internetului a fost stabilit în 2020, când inginerii din Marea Britanie și japonezi s-au asociat pentru a transforma o conexiune de 178 Tb/s în realitate. Cu […]

today25 iulie 2022

0%