Life

A crescut numărul abonaților Spotify

today2 august 2022

Fundal

Cel mai popular serviciu de streaming din lume, Spotify, a înregistrat pierderi mai mari din cauza creșterii costurilor, chiar dacă numărul de abonați a depășit așteptările în al doilea trimestru.

Între aprilie și iunie, gigantul suedez a suferit o pierdere netă de 125 de milioane de euro, față de 20 de milioane de euro în trimestrul doi din 2021.

În aceeași perioadă, numărul abonaților plătitori a crescut cu 14%, până la 188 milioane dintr-un total de 433 milioane incluzând utilizatorii neplătitori.

Creșterea cu 19% a numărului total de utilizatori este cea mai mare înregistrată vreodată în al doilea trimestru, a spus compania. Analiștii se așteptau la o pierdere de 127 de milioane de euro și la o creștere a plății abonaților la 187 de milioane, a raportat Bloomberg.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

BTS ar putea avea voie să cânte în străinătate, chiar dacă intră în serviciul militar obligatoriu al Coreei de Sud

BTS ar putea avea voie să cânte în străinătate, chiar dacă intră în serviciul militar obligatoriu al Coreei de Sud, a declarat luni ministrul apărării al țării. Toți bărbații apți de muncă din Coreea trebuie să se înroleze înainte de vârsta de 30 de ani, cu excepția cazului în care li se acordă o scutire. Cel mai în vârstă membru BTS, Jin, ar fi de așteptat să se înroleze în […]

today2 august 2022

0%