Life

A fost confirmat sezonul 2 din serialul Wednesday

today10 ianuarie 2023

Fundal

Fanii pot să răsufle uşuraţi, deoarece Netflix a confirmat în sfârșit drama fantastică de succes pentru un al doilea sezon.

Spectacolul, în care Jenna Ortega joacă în rolul personajului de comedie gotică Wednesday Addams, a doborât recordurile de rating pentru streamer, făcându-i pe mulți să presupună că o continuare a fost un pariu sigur.

Cu toate acestea, a durat destul de mult până când Netflix a confirmat acest lucru, despre care s-a zvonit că are legătură cu serialul produs de Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) – studioul veteran de la Hollywood achiziționat recent de concurentul Amazon. Netflix a dezmințit că serialul ar putea fi preluat de Prime Video, anunțând oficial că un al doilea sezon este pe drum.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Jessie J este însărcinată la un an după ce a suferit un avort spontan

Jessie J așteaptă un copil, la un an după ce a suferit în mod tragic un avort spontan. Starul pop în vârstă de 34 de ani a făcut anunțul pe Instagram vineri, într-un clipuri în care a apărut cu burtica de gravidă. „Sunt atât de fericită și îngrozită să împărtășesc asta în sfârșit. Te rog, fii blând cu mine”, a subtitrat Jessie videoclipul emoționant, care avea pe fundal cântecul ei […]

today9 ianuarie 2023

0%