Life

A fost dezvăluit numele orașului din Regatul Unit unde va avea loc Eurovision 2023

today10 octombrie 2022

Fundal

Concursul Eurovision 2023 va avea loc la Liverpool. Câștigătorul a fost selectat dintr-o listă scurtă de șapte orașe din Marea Britanie. Vestea vine după luni de incertitudine cu privire la locul unde va avea loc concursul.

Victoria lui Liverpool a fost anunțată la BBC „The One Show” vineri seara (7 octombrie). Datele exacte ale concursului nu au fost încă dezvăluite, deși are loc întotdeauna în luna mai.

Este probabil că evenimentul va fi găzduit în cea mai mare arenă a orașului, M&S Bank Arena, care are o capacitate de 11.000. În prezent, există două concerte programate să cânte acolo în luna mai: Olly Murs pe 6 mai și violonistul Andre Rieu pe 12 mai.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Conturile Twitter și Instagram ale lui Kanye West au fost restricționate pentru încălcarea politicilor

Contul de Twitter al lui Kanye „Ye” West a fost blocat de platforma de socializare pentru încălcarea politicilor sale, a confirmat un purtător de cuvânt al companiei pentru Variety. În declarația sa, Twitter nu a indicat ce postări specifice ale lui West au dus la decizia de a-i restricționa contul. Restricția vine după ce West a folosit Twitter după ce s-a confruntat cu o restricție similară pe Instagram. Muzicianul a […]

today10 octombrie 2022

0%