Life

A fost dezvăluită data de lansare a documentarului Prințului Harry și a lui Meghan Markle

today22 noiembrie 2022

Fundal

Documentarul foarte așteptat al Prințului Harry și lui Meghan Markle va ajunge pe Netflix pe 8 decembrie, dezvăluie Page Six. Inițial s-a crezut că lansarea show-ului va fi amânată din cauza reacțiilor din cel mai recent sezon din „The Crown”, dar Page Six a confirmat luna trecută că platforma va continua cu data de lansare în decembrie.

Seria, care va prezenta „povestea de dragoste” a familiei regale înlăturate, s-a numit cândva „Capitole”, ne spun surse, dar se crede că cuplul s-a răzgândit. Noul titlu nu a fost încă făcut public. Săptămâna trecută, Page Six a dezvăluit că Harry, 38 de ani, și Markle, 41 de ani, l-au demis pe directorul inițial al proiectului, Garrett Bradley, din cauza unor opinii diferite și au adus-o în schimb pe Liz Garbus.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Călăraşiul va găzdui Cupa FairPlay la handbal fete

Călăraşiul va găzdui pe 17 decembrie Cupa FairPlay la handbal fete (11 – 12 ani), competiţie organizată de ASC Tonus Călăraşi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Călăraşi şi Consiliul Local municipal Călăraşi. Astăzi primarul Marius Dulce s-a întâlnit cu Oana Bidaşcu şi Alex Cristea, doi dintre reprezentanţii clubului organizator, care au anunţat prezenţa la acest turneu a unor formaţii din Slobozia, Techirghiol, Buzău, Ţăndărei şi Galaţi. Meciurile se vor desfăşura […]

today22 noiembrie 2022

0%