Life

A fost lansat documentarul „Harry & Meghan”

today8 decembrie 2022

Fundal

Netflix a lansat documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry. Este vorba despre un serial, iar volumul 1 a fost lansat chiar astăzi, 8 decembrie, pe platformă.

La o primă vedere, povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle pare simplă. S-au cunoscut, s-au îndrăgostit, s-au căsătorit, au făcut copii și și-au construit o viață împreună. Viață bazată pe valori comune și sprijin reciproc. Ei nu sunt însă ca orice alt cuplu obișnuit!

Documentarul spune povestea pe șleau. Inclusiv controversele în urma cărora au hotărât să renunțe la Familia Regală. Serialul include interviuri cu apropiați ai celor doi. Oameni care până acum nu au mai vorbit niciodată public despre relația dintre Harry și Meghan. De asemenea, istorici și jurnaliști analizează felul în care media le-a afectat viețile. Serialul va fi lansat în două părți. Volumul 1 include primele trei episoade. Volumul 2, ultimele trei episoade, pe 15 decembrie.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Karol G a fost desemnată cel mai vizionat artist global

Karol G a fost desemnată cel mai vizionat artist al lui Vevo la nivel global și are cel mai vizionat videoclip al anului pe platformă. „Provenza” a ajuns pe locul 1 cu 547 de milioane de vizualizări în întreaga lume, dar chiar și asta a fost doar o fracțiune din totalul total al lui Karol G, deoarece videoclipurile ei au adunat la un nivel fenomenal de 2,76 miliarde de vizualizări. […]

today8 decembrie 2022

0%