Administrație

A fost oprită furnizarea apei potabile pe strada Belșugului

today4 august 2022

Fundal

A apărut o avarie la rețeaua de apă potabilă pe o stradă din municipiul Călărași. „Stimați utilizatori, vă comunicăm că echipele ECOAQUA vor avea o intervenție în intervalul orar 12:00 – 14:00, vor executa lucrări pe strada BELȘUGULUI în vederea remedierii avariei secundare depistată în cursul zilei de ieri, lucrări ce impun sistarea furnizării cu apă potabilă, timp de 2 ore, pe întreg tronsonul blocurilor „I –M – K”.

Rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada întreruperii furnizării apei. Ne cerem scuze față de consumatorii afectați, mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.” este comunicatul transmis de Ecoaqua Călărași.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

A fost sistată furnizarea apei potabile pe o stradă din municipiul Călărași

Ca urmare a unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă astăzi, pe str. Belșugului - bloc K7, furnizarea apei potabile este întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea în zona blocurilor "I, M și K". Echipele de intervenție Ecoaqua Călărași sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. Timp estimat pentru remediere avarie : aproximativ 4h

today3 august 2022

0%