Administrație

A fost predat amplasamentul pentru înfiintarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă în Orașul Fundulea și Comuna Ileana

today3 februarie 2023

Fundal

Ca urmare a emiterii ordinului administrativ de începere pentru contractul de lucrări „CL3” din cadrul proiectului 152614 „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru aria de operare a Operatorului Regional în județele Călărași si Ialomița, în perioada 2014-2020“, pe 01.02.2023, a fost predat amplasamentul către constructori.

Obiectivele contractului de lucrări „CL3” sunt înfiintarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă în Orașul Fundulea și Comuna Ileana. Extinderea rețelelor de canalizare în Orașul Fundulea.

La evenimentul prilejuit de predarea amplasamentului către constructori au participat: Director General al ECOAQUA Călărași-Eduard Grama, Vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași-Ion Samoilă, Subprefect al Județului Călărași-Eugen Ilie, Primar al Comunei Ileana-Corneliu Alexandru, Primar al Orașului Fundulea-Dorobanțu Dorel, Diriginte de șantier-Copoiu Niculae, Manager UIP ECOAQUA-Valentina Stroe, reprezentanți ROMAIR CONSULTING SRL.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Județul Călărași face parte din “Consorțiul pentru învățământ dual integrat”

Începând de ieri, județul și municipiul Călărași, alături de județele Giurgiu și Teleorman, împreună cu alte entități și instituții publice sau private, au pus bazele primului consorțiu pe educație organizat în regiunea Sud Muntenia. “Consorțiul pentru învățământ dual integrat" are drept scop asigurarea formării profesionale de calitate a elevilor și studenților, în vederea obținerii unei calificări și, ulterior, a unui loc de muncă stabil și bine plătit. „Pe scurt, vom […]

today3 februarie 2023

0%