Administrație

A fost semnat un acord pentru construirea unui pasaj la Lehliu Gară

today15 februarie 2023

Fundal

Consiliul Județean Călărași, Primăria Lehliu-Gară și Ministerul Transporturilor au încheiat ieri, 14 februarie, un parteneriat care are ca scop realizarea unui “Pasaj de trecere la nivel de cale ferată, București-Constanța”. “Lehliu-Gară va avea pasaj! Este cel de-al doilea coridor rutier care se va ridica pe teritoriul județului Călărași, după cel de la Drajna, și care va decongestiona traficul în acest nod important de circulație.

Împreună cu primarul orașului Lehliu-Gară, Iulian Iacomi, în prezența ministrului Transporturilor și Infrastructurii Rutiere, Sorin Grindeanu, am încheiat parteneriatul între Consiliul Județean Călărași – leader de proiect, oraș Lehliu-Gară, județul Călărași și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – în vederea realizării obiectivului de investiții – Pasaj de trecere la nivel de cale ferată, București-Constanța (Lehliu-Gară). O mare reușită a administrației PSD”, a scris pe facebook președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

7 vedete despre care nu știai că au rădăcini regale

De la aparențe pe covorul roșu la diamante cu șase cifre, celebritățile au multe în comun cu regalitatea în zilele noastre, dar știai că există unele vedete care descind din regalitate? Descoperiți legăturile regale ale lui Hilary Duff, Danny Dyer, Beyoncé și mulți alții. Hilary Duff Actrița Hilary Duff a fost numită de FindMyPast.com drept „cea mai regală celebritate a Americii” și asta pentru că are o legătură cu regretata regina Elisabeta […]

today14 februarie 2023

0%