Actual

A fost sistată furnizarea apei potabile pe o stradă din municipiul Călărași

today7 iulie 2023

Fundal

A fost sistată furnizarea apei potabile pe o stradă din municipiul Călărași. Ca urmare a unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă pe Prel. Caragiale, în data de 07.07.2023, furnizarea apei potabile este întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea pe str. Bobâlna și Varianta Nord.

Echipele de intervenție Ecoaqua Călărași sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. Timp estimat de remediere avariei este de două ore, transmit reprezentanții Ecoaqua.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

STUDIU: cine înșală mai mult, bărbații sau femeile?

Infidelitatea este mai frecventă decât crezi. Institutul pentru Studii Familiei a chestionat bărbați și femei din 2015 până în 2021 care erau căsătoriți sau au divorțat. Potrivit Sondajului Social General, bărbații sunt mai predispuși să înșele decât femeile, 20% dintre bărbați și 13% dintre femei raportând că au întreținut relații sexuale cu altcineva decât partenerul lor în timp ce erau încă căsătoriți. Datele de la adulții căsătoriți cu vârste cuprinse […]

today7 iulie 2023

0%