Administrație

A început construirea creșei în cartierul de Tineri din municipiul Călărași

today5 iulie 2023

Fundal

Luni, 3 iulie, au demarat lucrările la obiectivul de investiții „Construire creșă medie în Cartierul Tineri, prel Sloboziei, nr 70B, municipiul Călărași”, finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin C.N.I. S.A., în cadrul Programului Guvernamental de construire creșe noi „Sf. Ana”.

Unitatea de învăţământ va beneficia de săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivităţi, bucătărie şi spălătorie proprie, cabinet medical, spaţii administrative şi un spaţiu de joacă amplu, în aer liber. Totodată, clădirea va fi dotată cu panouri fotovoltaice pentru a asigura un aport de energie din surse regenerabile. Caracteristici investiţie:

suprafaţă teren necesar: 3.510 mp, suprafaţa construită: 1.765,82 mp, regim de înălţime: parter. Valoarea totală a proiectului este de 16.640.271,92 lei (TVA inclusă).

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Anunț Primăria Călărași

Primăria Municipiului Călărași intenționează să demareze procedurile de reglementare a zonei aferentă fostelor sere, situată pe strada Varianta Nord-strada Rocadă-Spital TBC, privind trama stradală (străzi, trotuare). Ca urmare, reprezentanții instituției aduc la cunoștința persoanelor deținătoare de terenuri în această zonă că, în perioada următoare, se va stabili o întâlnire în care se vor discuta modalitățile legale de aplicare a prevederilor stabilite prin HCL nr. 118/29.09.2016 privind “Planul Urbanistic Zonal UTR70”.

today5 iulie 2023

0%