Administrație

A început reabilitarea drumului comunal 27

today19 octombrie 2022

Fundal

A început reabilitarea drumului comunal 27, aflat între localitatea Chirnogi și satul Clătești din comuna Mitreni. Investiția are o valoare de 100.000 de lei, iar finanțarea este asigurată de Consiliul Județean Călărași.

Lucrarea este efectuată de către societatea Drumuri și Poduri Călărași. Potrivit primarului comunei Chirnogi, Ștefan Ion, în această săptămână, vor fi turnate aproximativ 1.400 de tone de piatră pe DC27.“În perioada 10-14 octombrie 2022, am început reparația drumului comunal DC27, între comuna Chirnogi și satul Clătești, comuna Mitreni. În această perioadă, s-a făcut remodelarea drumului, s-a înlăturat vegetația spontană de pe lateralele acestui drum și s-au redefinit șanțurile pentru scurgerea apelor pluviale în condiții de ploaie. Reparația acestui drum va continua și în această săptămână, când infrastructura acestui drum va primi aproximativ 1.400 de tone de piatră.

Această reparație a fost posibilă datorită unei bune colaborări între Primăria Comunei Chirnogi și Primăria Comunei Mitreni, căreia îi mulțumesc foarte mult. Reparația acestui drum costă peste 100.000 de lei, finanțarea fiind făcută din cadrul Consiliului Județean, cu aportul substanțial al președintelui instituției, Vasile Iliuță. Lucrarea este făcută de societatea Drumuri și Poduri Călărași. Această lucrare este făcută de o calitate extraordinară. Pe această cale, mulțumim factorilor decizionali, cât și celor care au făcut lucrarea propriu-zisă. Ne dorim ca în continuare să avem o colaborare foarte bună cu societatea Drumuri și Poduri Călărași, având de efectuat și alte lucrări pe raza comunei Chirnogi”, a declarat, pentru canalsud.ro, edilul comunei Chirnogi, Ștefan Ion.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Strada Nufărului a intrat în reabilitare

Continuă lucrările de modernizare în municipiul Călărași. „De câteva zile, am demarat lucrările de întreţinere a carosabilului pe strada Nufărului, tronsonul cuprins între Prel. Bucureşti şi strada Sulfinei. Concret, se vor executa lucrări de reparaţii curente prin îmbrăcăminte bituminoasă, precum şi de refacere a trotuarelor. Investiţia, susţinută integral de la bugetul local, va fi finalizată la sfârșitul lunii martie 2023.”, a declarat primarul marius Dulce.

today19 octombrie 2022

0%