Administrație

A început turnarea primului strat de asfalt pe str. Prel. Luceafărului

today9 august 2023

Fundal

A început turnarea primului strat de asfalt pe str. Prel. Luceafărului, obiectiv care face parte din proiectul ”Modernizare străzi în Cartierul Mircea Vodă, Lot 2”, finanțat în cadrul PNI Anghel Saligny, a anunțat primarul Marius Dulce. Concomitent se lucrează și la reabilitarea trotuarelor.

În acest moment se pregătesc străzile Luceafărului, Ciocărliei și Digului iar în curând se va trece și la asfaltarea străzii Pescăruș, a mai spus edilul. Valoarea totală a obiectivului de investiţii este de 20.520.979,78 lei (TVA inclus) din care suma finanţată de la bugetul local de 654.005,81 lei (TVA inclus), diferența reprezentând finanțarea acordată prin PNI Anghel Saligny.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Trendul de pe TikTok, bronz cu bere, considerat periculos

O nouă tendință TikTok cucerește internetul - bronzul cu bere - dar este criticat de experți drept „de-a dreptul periculos”. Bronzarea cu bere este prezentată de unii ca o nouă modalitate de a se bronza, în multe clipuri pe TikTok oamenii sunt văzuți turnându-și berea pe piele în speranța că vor obține un aspect strălucitor. Cu toate acestea, dermatologul din Noua Zeelandă Louise Reiche dezaprobă tendința, avertizând oamenii despre pericolele […]

today8 august 2023

0%