Administrație

A început turnarea stratului final pe strada Rahova

today20 iulie 2022

Fundal

Ieri a început turnarea stratului final, de uzură, pe strada Rahova, din municipiul Călărași, tronsonul cuprins între B-dul Cuza Vodă şi Str. Sloboziei. Prezent pe teren, primarul Marius Dulce a menționat că pe tronsonul dintre Str. Sloboziei – Str. Libertăţii se va proceda la turnarea unui strat de beton de egalizare, aducerea la cotă a căminelor şi a gurilor de scurgere după care se va aplica stratul final de asfalt. 

„Estimăm să ne încadrăm în termenul fixat iniţial, respectiv prima decadă a lunii august. Strada Rahova, pe care o modernizăm cu resurse proprii, are o lungime de aproximativ 1.850 de metri.”, a mai spus edilul Dulce.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Dorințe ciudate. Păstrarea tatuajelor unei persoane dragi după moarte

Ați lua în considerare păstrarea tatuajului unei persoane dragi care a murit? Devine o solicitare din ce în ce mai frecventă din partea oamenilor. Dragostea pentru tatuaje a lui Chris Wenzel a început când avea doar nouă ani, mătușa lui i-a cerut să-i creeze un tatuaj, unul pe care el a ajuns să-l creeze parțial pe pielea ei. Când era adolescent, ambele sale brațele erau complet acoperite de tatuaje. Ca […]

today20 iulie 2022

0%