Life

A$AP Rocky confirmă că Rihanna va lansa mai multe piese anul acesta

today23 ianuarie 2023

Fundal

În acest moment, este greu de spus cine este mai încântat de participarea Rihannei la Super Bowl, vedeta pop sau iubitul ei A$AP Rocky.

Rapperul a adus laude mamei copilului său în timpul unui interviu cu Zane Lowe pentru Apple Music 1, tachinând că, după șase ani lungi, câteva melodii noi de la fata rea sunt pe drum. „Sunt atât de bucuros că doamna mea s-a întors să facă muzică din nou. Este pur și simplu incredibil”, i-a spus el lui Lowe. Spectacolul de la Super Bowl va marca prima interpretare publică a cântăreței de la premiile Grammy din 2018. Rocky a continuat: „Super Bowl-ul este uriaș și, fiind ea creativă, va ieși bine omule. Sunt entuziasmat. Sunt mai încântat decât toți ceilalți, sincer.”

Și Rihanna nu este singura care are muzică nouă pe drum. Rocky a confirmat că în prezent retușează noul său album. El a spus: „Este un an bun pentru amândoi în care vom fi mai activi.” Rapperul a lansat un nou single în aceeași zi cu interviul, intitulat „Aceleași probleme?. Piesa este un tribut adus tuturor muzicienilor hip-hop care au murit mult prea tineri.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

De ce trandafirul roșu este simbolul iubirii

Trebuie să recunoaștem că trandafirul roșu este cadoul perfect de Valentine’s Day, dar cum a ajuns această floare să fie atât de populară în rândul îndrăgostiților?  De ce se oferă în dar trandafiri roșii de Valentine’s Day Obiceiul de a oferi trandafiri de Valentine’s Day are mai multe povești la bază, la fel ca istoria lui Cupidon. Potrivit publicației „Reader’s Digest”, unele spun că primul trandafir roșu a fost creat […]

today23 ianuarie 2023

0%