Life

Aceste 4 zodii nu pot trăi fără cafea

today21 iulie 2023

Fundal

Unii oameni nu pot funcționa fără cafeaua de dimineață, altora le place gustul și se bucură de o ceașcă fierbinte de cafea pentru a-și începe ziua. Știai că semnul tău zodiacal poate juca un rol în faptul că ești sau nu „dependent” de cafea?

Berbec

Oamenii Berbec sunt dependenți de cofeină. În general, le place tare și mică. Fără timp de pierdut, o iau în stil italian, dintr-o înghițitură. Acest lucru le permite să-și recapete forțele înainte de a se întoarce la muncă.

Săgetător

Săgetătorii adoră cafeaua, mai ales dimineața, când o beau singuri. Este momentul lor preferat al zilei când își fac programul zilei. Mai presus de toate, nu-i deranja pe Săgetători în timpul cafelei de dimineață. Ar putea să o ia foarte rău.

Capricorn

Capricornii iubesc cafeaua și diferitele sale arome. Mai mult decât dependenții de cofeină, ei sunt dependenți de aromă de cafea. De oriunde provine, această băutură va satisface papilele gustative experte ale lui Capricorn, cu excepția cazului în care este solubilă sau de proastă calitate. Într-adevăr, Capricornul va ști imediat acest lucru și poate lua asta ca pe o ofensă. Capricornul este un adevărat pasionat de cafea.

Scorpion

La fel ca Berbecul, Scorpionii iubesc cafeaua tare. Un espresso bun le permite să-și recapete calmul înainte de a reveni la job. Le place cafeaua la fel de neagră ca mintea lor întunecată.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

În acest weekend, la Cinema 3D/2D Călărași va rula animația Piloții de raliu

În acest weekend, la Cinema 3D/2D Călărași va rula animația Piloții de raliu – 2D (variantă dublată). Aceasta va fi difuzată astăzi la ora 12.30, iar sâmbătă și duminică la 10.00 și 12.30 Pentru a salva casa bunicii sale și întregul sat, un animăluț simpatic, dar extrem de lent, trebuie să își depășească propriile limite și lipsa de experiență pentru a câștiga cursa plină de peripeții, Drumul Mătăsii. Mai multe […]

today21 iulie 2023

0%