Life

Aceste 5 semne zodiacale sunt predispuse la depresie

today27 iulie 2023

Fundal

Fericirea este cu siguranță o alegere, dar nu pentru toată lumea! Te-ai aflat vreodată într-o situație în care ai căzut în depresie? Semnul tău solar ar putea fi motivul!

Acestea sunt cele 5 zodii care sunt cel mai probabil să fie deprimate

Capricorn: Capricornii sunt indivizi posomorâți. Pentru Capricorni, exprimarea emoțiilor este foarte importantă și dacă nu fac asta pot ajunge la depresie majoră. De obicei, ei își asumă responsabilitatea pentru tot și se învinovățesc în mod constant. Această vinovăție se transformă adesea în depresie. În timpul situațiilor traumatice și stresante, ei rămân calmi, ceea ce duce la acumularea emoțiilor și la mai mult stres. A învăța să aibă încredere în ei și să aibă o atitudine mai deschisă la minte le poate schimba drastic viața.

Taur: În mare parte introvertiți, Taurilor le place să rămână în zona lor de confort. Întotdeauna urmează rutina și urăsc orice schimbare în viața lor de zi cu zi. Motivul principal pentru depresie în aceste zodii este din cauza schimbărilor pe care le contracarează în rutinele zilnice și a ieși în afara confortului lor dezvoltă și anxietate în ei.

Scorpion: Scorpionii sunt mai susceptibili de a suferi de depresie. Ei investesc mult în relațiile lor personale și se rănesc cu ușurință dacă nu funcționează sau se opresc adesea pe subiecte care i-au rănit în trecut. Singurătatea, pierderea și separarea de cei dragi îi deprimă. Adesea nu își împărtășesc sentimentele pentru că simt că cineva i-ar putea exploata.

Rac: sunt cei mai grijulii. Din această cauză, se rănesc ușor, chiar și după ce au dat 100% în orice fac, tot ceea ce primesc este o dezamăgire de la ceilalți. De obicei, stau foarte prost în a-și ascunde emoțiile.

Pești: Peștii sunt de obicei persoane amabile și iubitoare. Această viziune autodistructivă și visătoare asupra vieții îi lasă dezamăgiți. De obicei vor să-și controleze viața, în caz contrar, aleg să sufere în tăcere și încearcă să zâmbească fals pentru a-și menține familia și prietenii fericiți. Peștii ar trebui să înceteze să-i mulțumească pe cei din jurul lor.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

O altă parcare de domiciliu a fost înființată în municipiul Călărași

O altă parcare de domiciliu a fost înființată în municipiul Călărași. De data această este vorba despre parcarea aferentă blocurilor G8 și G9, cu 48 de locuri care vor fi atribuite cetățenilor din zonă, a anunțat primarul Marius Dulce. În urmă cu câteva zile a fost finalizată și parcarea aferentă blocurilor G3 și G4. Au rezultat 23 de locuri care, la fel, vor fi atribuite prin licitație cetățenilor din zonă.

today27 iulie 2023

0%